SKRIVENI KUTAK

Le Grič donosi još jedan romantičan kolovoz

Otkrijte romantičnu stranu Zagreba i uživajte u mirnom ugođaju parkova.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, ove subote počinje Le Grič, pozivajući sve koji provode kolovoz u Zagrebu da ga provedu na zaista romantičan način, šetajući romantičnom stranom Zagreba te otkrivajući da izlazak u park može biti "fin".

image
BORUT PLANINC
image
BORU PLANINC
image
BORUT PLANINC

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 19 do 23 sata, uz svjetlost svijeća, okuse domaćih vina i pozadinske zvukove violine, gitare i ukulela, možete uživati u ovom malom i intimnom događanju s romantičnim štihom.

image
JULIEN DUVAL
image
SANJIN KAšTELAN
image
SANJIN KAšTELAN

Le Grič će ove godine u najromantičnije mjesto u gradu pretvoriti novu lokaciju, a riječ je o jednom od najljepših gornjogradskih kutaka. Nakon niza godina održavanja u parku Grič, zbog obnove bivše zgrade Državnog hidrometeorološkog zavoda Le Grič seli na prekrasnu šetnicu s pogledom na gradske krovove, smještenu iza Muzeja grada Zagreba, povrh Radićeve ulice između Stuba Franje Buntaka i Zvjezdarnice.

image
SANJIN KAšTELAN
image
BORUT PLANINC
image
BORUT PLANINC

Mali plac organizira Le Grič, a on stoji i iza organizacije popularnog Malog piknika. Već ovo subotnje veče možete rezervirati za poseban izlazak u park s romantičnim štihom. Ulaz je slobodan, a više informacija možete pronaći na Facebook i Instagram stranici te Facebook eventu.

image
SANJIN KAšTELAN
image

Le Grič

KLASJA&ZITA
Linker
23. travanj 2024 18:13