Ivo Amulić, Anica Kovač i Pero Kozomara

 PRIVATNI ALBUM PERO KOZOMARA
Zanimljiva suradnja

Ljubavna balada: Anica Kovač s kćerima u novom spotu grupe „Rišpet”

Pjesmom „Pitali me anđeli” glazbenici slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom.

Pjesmom „Pitali me anđeli” glazbenici slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom.

U spotu za novu pjesmu „Pitali me anđeli” sastav „Rišpet” ugostio je bivšu prvu pratilju Miss svijeta Anicu Kovač, ali i njezine dvije kćeri - Leticiju i Viktoriju. Spot je snimljen na imanju Ražnjevića dvori A.D. 1307. u Polači. Riječ je o pravoj ljubavnoj baladi pop zvuka koju su „rišpetovci” predstavili na ovogodišnjim Melodijama Jadrana. „Ovom pjesmom slave žensku ljepotu i pokušavaju opisati onaj jedinstveni osjećaj provođenja vremena s voljenom osobom”, rekao je autor glazbe Pero Kozomara i dodao kako su stihovi Roberta Pilepića - „Pitali me anđeli, odakle si, čija si, kada tako lipa si, ka‘ da jedna si od njih..." - osvojili njega i Ivu Amulića otprve. Autor aranžmana i glazbeni producent je Leo Škaro.

image

U spotu glume Anica Kovač i njezine kćeri

PRIVATNI ALBUM PERO KOZOMARA

Svi koji slušaju „Rišpet” znaju da oni ljeti ne miruju, pa su već isplanirali cijeli niz nastupa: prvi je u Petrijancu 30. lipnja, a zatim slijede Seget Donji, Ivankovo, Tomislavgrad, Privlaka, Rijeka, Postira, Posedarje, Porat na Krku, Pliskovica u Sloveniji, Podstrana. Kako to „Rišpet” veliča žensku ljepotu u pjesmi „Pitali me anđeli” i kako sve izgleda i zvuči može se doznati na njihovom YouTube kanalu, ali i na glazbenim servisima poput Spotifya, Deezera, Tidala, Apple Musica i mnogim drugima.

Linker
27. travanj 2024 06:08