Adventski kalendari

 PROMO
Kutijice iznenađenja

Prekrasni, mirisni i neodoljivi: Ovih 10 adventskih beauty kalendara svi želimo imati

Najljepše doba godine već nam pomalo kuca na vrata, a odbrojavanje do Božića uvijek je zabavnije uz adventske kalendare. U mnoštvu preslatkih i mirisnih kalendara izabrali smo one za koje smo sigurni da će oduševiti i razveseliti vas, ali i one kojima ćete ih darovati.

Najljepše doba godine već nam pomalo kuca na vrata, a odbrojavanje do Božića uvijek je zabavnije uz adventske kalendare. U mnoštvu preslatkih i mirisnih kalendara izabrali smo one za koje smo sigurni da će oduševiti i razveseliti vas, ali i one kojima ćete ih darovati.

U blagdanskom razdoblju mnogima su na pameti adventski kalendari i neodoljiva privlačnost otvaranja darova. Iako su prije pretežno u obliku čokoladica predstavljali tek oblik zanimacije za djecu, danas su riznice minijaturnih beauty stvarčica pa u njima pronalazimo i šminku, mirise, proizvode za njegu kože i još mnogo toga. Privlačni beauty kalendari omogućuju nam da svaki dan testiramo neki novi proizvod koji možda i ne bismo kupili, a ovo je idealna prilika da ga isprobamo, a potom i u uvrstimo u svoju kozmetičku torbicu ako nam odgovara. Iz godine u godinu adventski beauty kalendari postaju sve raskošniji, a u njihovim kutijicama pronalazimo sve vrjednije proizvode. Osim manjih testera sada u kalendarima možemo pronaći i proizvode u njihovoj stvarnoj veličini pa je tako Lancôme u svom adventskom kalendaru pripremio njih pet, a L’Oreal čak dvadeset.

Iako možda naoko skupi, zapravo predstavljaju ekonomičniju varijantu od kupovine proizvoda pojedinačno i mogu biti pravi poklon ako želite razveseliti najbliže ili, jednostavno, počastiti sebe. Za one opsjednute njegom kože, brendovi poput L‘Occitanea i The Body Shopa osmislili su zanimljiva iznenađenja, dok bi recimo ljubitelje dekorativne kozmetike mogli zanimati proizvodi brendova kao što su Makeup Revolution i Nyx Professional Makeup. Ako više ciljate na proizvode koji će vam pomoći pri stvaranju "mini spa" ozračja kod kuće, mogla bi vam se svidjeti Ritualsova ponuda mirisnih svijeća i proizvoda za tuširanje. U svakom slučaju, tu su luksuzniji i pristupačniji kalendari, s više i manje kutijica, a mi smo izdvojili neke koji bi vam mogli biti zanimljivi.

Rituals (od 79, 90 eura)

Adventski kalendar Rituals i ove godine donosi 24 mirisne poslastice za dom i tijelo - uključuje mirisne svijeće i prepoznatljive gelove za tuširanje. Posebno je zanimljiv raskošni dizajn božićne kućice koji može doprinijeti blagdanskom uređenju doma.

image

Rituals kalendar s proizvodima za dom i njegu tijela

RITUALS

Sephora (od 28 eura)

Sephora je ove godine izbacila čak četiri adventska kalendara, a nas je najviše privukao onaj koji je na njihovoj stranici dostupan po cijeni od tridesetak dolara. Kalendar sadrži 11 proizvoda u kutijicama veselog dizajna i čini se kao pravi poklon za najbliže.

image

Sephora kalendar sa svojim šarenim dizajnom čini se idealan kao poklon bližnjima

Sephora

Nyx Professional Makeup (od 103 eura)

Mnogima omiljeni brend za šminku, Nyx Professional Makeup, ove je godine pripremio adventski kalendar koji u sebi skriva 24 kozmetička iznenađenja. U upečatljivoj rozoj kutiji s božićnim flamingom mogu se naći različita sjajila za usne, paleta za oči i razni drugi proizvodi uz kojih možete zablistati.

image

Nyx Professional Makeup pripremio je razne kozmetičke proizvode

PROMO

Makeup Revolution (od 54,99 eura)

Makeup Revolution također je pripremio 24 proizvoda koji su zapakirani u posebnim kutijicama. Ovaj londonski brend inače je poznat po šarenim paletama, ali i drugim proizvodima poput pudera i korektora pa upravo takve proizvode možete očekivati i u njegovom adventskom kalendaru.

image

Makeup Revolution uvijek oduševi šarenim bojama

MAKEUP REVOLUTION

L’Occitane (65,90 eura)

L’Occitane ni ovoga puta nije razočarao svojim veselim pakiranjem u kojem se nalazi 24 proizvoda za njegu kože. Ispod dizajna čarobnog drvca sigurno ćete pronaći oazu zanimljivih mirisa po kojima je brend poznat.

image

L‘Occitane je pripremio oazu zanimljivih mirisa

L‘OCCITANE

Jo Malone (415 eura)

Jo Malone osmislio je adventski kalendar inspiriran medenjacima. Ova poznata niche parfumerija pripremila je 25 proizvoda čiji je miris usklađen s božićnom idilom. Kolonjska voda s drvenim notama, osvježavajući gelovi za tuširanje i mirisne svijeće samo su neki od proizvoda koje možete pronaći u kutijicama.

image

Jo Malone ima adventski kalendar inspiriran medenjacima

JO MALONE

L’Oreal (70, 99 eura)

L’oreal je ove godine pripremio 24 proizvoda koji bi vas mogli razveseliti u blagdansko doba. U elegantno bijelo-zlatnoj kutiji možete pronaći 21 proizvod u punoj veličini i 3 praktična manja izdanja.

image

L‘Oreal kalendar za podizanje blagdanskog looka

AMAZON

Lancôme (200 eura)

Iako cjenovno predstavlja jednu od najskupljih opcija, ovaj elegantni Lancômov adventski kalendar sadrži gomilu luksuznih proizvoda. U 24 ladice i kutijice nalazi se 5 prepoznatljivih proizvoda u punoj veličini i 19 putnih proizvoda, a kutijica broj 24 krije i posebno iznenađenje.

image

Lancôme kalendar s prepoznatljivim proizvodima

LANCOME/PROMO

The Body Shop (100-170 eura)

The Body Shop je ove godine pripremio tri adventska kalendara u cjenovnom rangu od 100 do 170 eura. Kalendari koji zbog svog pakiranja nalikuju pravom božićnom poklonu sadrže 24 ili 25 prepoznatljivih veganskih proizvoda za njegu kože.

image

The Body Shop adventski kalendari u različitim bojama

THE BODY SHOP

Bobbi Brown (165 eura)

U ovoj božićnoj kuglici brenda Bobbi Brown nalazi se 12 iznenađenja koja će vam uljepšati odbrojavanje do Badnjaka. Osim što dizajnom upotpunjuje blagdansku atmosferu, u ladicama ćete pronaći i zanimljive proizvode kojima možete podići svoj blagdanski look.

image

Božićna kuglica brenda Bobbi Brown

PROMO
Linker
27. travanj 2024 01:17