nema odmora

Dan nakon osvajanja Zlatnog Studija, Tihana Lazović i Slavko Sobin posvetili su se novim obvezama

Slavko Sobin i Tihana Lazović dobili su Zlatni Studio za najbolje filmske glumce za uloge u hitu "Samo kada se smijem". No, već sutradan bilo je vrijeme za nove pobjede. Slavko Sobin u središtu Zagreba predstavio je novu slikovnicu.

U petak navečer upravo su prijatelji i kolege, Slavko Sobin i Tihana Lazović dobili Zlatni Studio za najboljeg glumca i glumicu u filmu za glavne uloge u filmu "Samo kada se smijem". No, čini se kako oboje imaju toliko pretrpan raspored da nemaju puno vremena za slavlja. Naime, već u subotu ujutro Tihana i Slavko prošetali su središtem Zagreba. I ovaj put jednostavno su plijenili svojim fantastičnim modnim izričajem. Tihana itekako zna kako nositi hit komad sezone, čarape u crvenoj boji, a Slavko se sjajno poigrao uzorcima za promociju svoje nove slikovnice.

image
JOSIP MOLER CROPIX

Slavko je naime u centru Zagreba imao promociju nove slikovnice koju je napravio u suradnji s Markom Jovanovcem. Slikovnica Doktor Jabuka i kradljivci osmijeha, novi je nastavak o dobrom doktoru kojeg su djeca već ranije zavoljela u Sobinovim uradcima. Naime, u ovoj avanturi doktora Jabuke, djevojčica Leni je zabrinuta jer se jedno dijete jednostavno prestalo smijati. Tko to krade djeci osmijehe? Svi su zabrinuti, ali i doktor Jabuka koji razmišlja kako da djecu zaštiti od kradljivaca osmijeha.

image

Marko Jovanovac i Slavko Sobin

DAMJAN TADIC CROPIX

Slavko i Marko družili su se u zagrebačkoj knjižari i predstavili svoje najnovije djelo. Podršku su im došla dati i neka poznata lica poput Ivana Šarića i Korane Gvozdić.

image

Ivan Šarić, Korana Gvozdić i Slavko Sobin

DAMJAN TADIC CROPIX

Naš poznati glumac još je jednom dokazao svoju multitalentiranost. Naime, već iza sebe ima nekoliko slikovnica za djecu koje su oduševile, a pisati za najmlađe je nerijetko itekako težak i zahtjevan zadatak.

"Doprijeti do najmlađih s pričama koje šire zdrave i plemenite poruke to je za mene dobar posao. Da sutra umrem, znam da sam ostavio iza sebe nešto što mi je bilo bitno", rekao je jednom prilikom Slavko za Gloriju.

Linker
11. travanj 2024 08:25