ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Jarce: Samcima se smiješi nezaboravna romansa

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Zemljani tonovi, od smeđih do boje pijeska, naglasit će vašu praktičnu prirodu. Osim na odjeću, te će nijanse privući pozitivnu energiju unesete li ih u dom.

LJUBAV I BRAK: U prvoj polovici godine posvećenost partneru ojačat će vaš odnos, a kvalitetno druženje potpiriti ljubavni žar. Samci bi se u veljači mogli naći u zagrljaju osobe uz koju će se osjećati sigurno i zaštićeno, a ta bi veza mogla potrajati. Od lipnja počinje razdoblje u kojem ćete morati naći ravnotežu između profesionalnog i privatnog života želite li izbjeći svađe. Između brojnih obaveza nađite vrijeme koje ćete posvetiti voljenoj osobi i dugim razgovorima s njom. Posvećenost poslu nije razlog da si uskratite ljubavnu sreću.

image

Kate Middleton 9. siječnja 1982.

JANE BARLOW/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Proširite krug poslovnih poznanstava, bilo odlaskom na događanja vezana uz vašu profesiju, bilo preko društvenih mreža. Otvorit ćete si mnoga nova vrata, što će vam posebno koristiti želite li zaokret u karijeri ili pokrenuti vlastitu tvrtku. Osim domišljatosti i smisla za nalaženje brzih, praktičnih rješenja, dobra organizacija i radna disciplina donijet će vam ne samo priliku za promaknuće već i bolju zaradu. Prilikom dogovaranja plaće ne podcjenjujte svoj rad i sposobnosti. Iznesite razloge zbog kojih zaslužujete svotu koju tražite.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Imate sjajnu priliku dovesti se u bolju formu i poboljšati opće psihoizičko stanje, no želite li je iskoristiti, pronađite vremena za sebe ma koliko obaveza imali.

BROJ SREĆE 10: Simbol ambicije i probitačnosti, pomoći će vam ostvariti visoke ciljeve kojima stremite. Taj dan u mjesecu odličan je za poslovne pregovore jer ćete se znati izboriti za sebe.

image

Timothee Chalamet 27. prosinca 1995.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

TAJNA ŽELJA: Htjet ćete uživati u plodovima svog rada, obnoviti si dom i priuštiti odmor iz snova na destinaciji koja vas privlači, po mogućnosti s osobom koju volite.

U DOBRIM DANIMA: organizirani, odgovorni, puni dobrih zamisli i željni druženja s dragim ljudima

U LOŠIM DANIMA: čangrizavi, fokusirani samo na sebe, konfuzni, grubi i mrzovoljni

NAJBOLJI MJESEC: U svibnju ćete znati uživati punim plućima i posvetiti se stvarima u kojima uživate. Kad pokažete svoju opuštenu stranu, bit ćete vrlo privlačni voljenoj osobi pa će i vaša ljubav procvjetati. Samcima se smiješi nezaboravna romansa koja neće biti kratka vijeka.

Linker
08. ožujak 2024 22:04