Profimedia horoskop

 PROFIMEDIA
gloria horoskop

Izlasci, zabava i flert čekaju Strijelca, a Vage moraju pripaziti i smanjiti troškove

Naša astrološka savjetnica piše što nam donose zvijezde u razdoblju od od 21. do 27. rujna.

Naša astrološka savjetnica piše što nam donose zvijezde u razdoblju od od 21. do 27. rujna.

VAGA

****

LJUBAV Sumnjat ćete u svoje i partnerove osjećaje. Žudjet ćete za nečim novim, ali i strahovati da ne izgubite ono što imate. Ako ste sami, dodijavat će vam znanac koji je u braku.

POSAO Vaša mentalna snaga bit će na zavidnom nivou, no u prvoj polovini tjedna oslabit će vam koncentracija. Događat će se da nešto zaboravite, zakasnite na sastanak ili napravite pogrešnu procjenu.

KUŠNJA TJEDNA Ishitreni potezi mogli bi se odraziti na vašu budućnost. Počiva li vaš budžet na klimavim nogama, smanjite troškove.

PRILIKA TJEDNA U drugoj polovini tjedna prepustite se osjećajima uživajući u svakom trenutku provedenom s partnerom.

ŠKORPION

***

LJUBAV Koliko god se trudili mirno razgovarati s partnerom, povišeni tonovi zagospodarit će vašom vezom. Nesporazumi i tračevi mogli bi uzdrmati odnos oko kojeg ste se toliko trudili.

POSAO Merkur će unijeti dozu drskosti i provokacije u vašu komunikaciju s poslovnim partnerima i suradnicima. Morat ćete dobro procijeniti kome odgovara takva vrsta komunikacije.

PRILIKA TJEDNA Osluškujte poruke organizma. Izbjegavajte rizik i ne precjenjujte svoje mogućnosti.

image
UNSPLASH

STRIJELAC

****

LJUBAV Veselit će vas izlasci, zabava i flert. Svojom vedrinom djelovat ćete poticajno na okolinu. Društveni život obilježen je skladnim odnosima, novim poznanstvima i pokojom ljubavnom prilikom.

POSAO Loša komunikacija sa suradnicima ometat će vam koncentraciju. Nekima od njih neće se svidjeti vaše ideje, ali sami neće ponuditi drugo rješenje. Naoružajte se strpljenjem.

PRILIKA TJEDNA U nedjelju se povucite u zonu gdje se osjećate dobro i nitko vas ne gnjavi.

JARAC

****

LJUBAV Potiskivat ćete osjećaje nepovjerljivo se odnoseći prema svemu novom. Bit ćete skloni kompliciranju jednostavnih ljubavnih situacija i uobičajenih razgovora. Opustite se.

POSAO Usporavat će vas neskladni odnosi u radnoj sredini. Osjetit ćete potrebu da radite za sebe i imate što slobodnije ruke. Namjeravate li pokrenuti promjene, u utorak razmotrite nove ponude.

PRILIKA TJEDNA Predahnite kad god možete. Razmazite se stručnom masažom i wellnessom.

image
UNSPLASH

VODENJAK

****

LJUBAV Ako ste upleteni u ljubavnu priču bez budućnosti ili istinskih osjećaja, pojavit će se nada da može biti bolje. Samci će upoznavati zanimljive ljude, no nitko ih neće dirnuti u srce.

POSAO Rješavat ćete u hodu manje probleme diplomatski odbijajući nerealne zahtjeve šefova. Očekuje vas ponuda vezana uz putovanje u inozemstvo ili stručno usavršavanje.

PRILIKA TJEDNA Tražite li ljubav, ne secirajte ponašanje potencijalnog partnera - budite spontani.

RIBE

***

LJUBAV Niknut će problemi s kojima ćete se morati odmah suočiti, a ne gurnuti ih pod tepih misleći da će nestati sami po sebi. Samcima će se udvarati netko tko je zauzet, ali i vrlo šarmantan.

POSAO Poslovi koji su dobro započeli nepotrebno će se oduljiti čineći vas nervoznima i nestrpljivima. Međuljudski odnosi na fakultetu ili u radnoj sredini utjecat će na vaš radni elan.

PRILIKA TJEDNA U srijedu vjerujte instinktu, a ono što drugi misle i govore neka bude sporedno.

OVAN

***

LJUBAV Nastojat ćete svaki slobodan trenutak provesti s partnerom. Ulagat ćete prilično vremena i energije u vezu, a čak ćete i biti spremni pružiti mu ono što ranije niste mogli ili htjeli.

POSAO Kolega kojeg ste podcijenili pokazat će se kao poželjan suradnik. Možda je baš u njegovim rukama rješenje vašeg problema pa mu se nastojte obraćati srdačno i s poštovanjem.

PRILIKA TJEDNA Petak vam donosi pregršt uzbuđenja. Bit ćete pozvati na zanimljivu zabavu.

BIK

****

LJUBAV Pokušat ćete se usredotočiti na odnos s partnerom, ali događaji će poprimiti neočekivani tijek. Netko drugi bi vam mogao početi privlačiti pažnju i remetiti unutarnji mir.

POSAO Do izražaja će doći vaša kreativnost, ali i pomalo kampanjski odnos prema poslu. Zablistat ćete u poslovima koji zahtijevaju komunikacijske vještine te smisao za biznis i estetiku.

PRILIKA TJEDNA Jedan slučajni susret mogao bi tijekom vikenda probuditi vaše uspavane emocije.

BLIZANCI

****

LJUBAV Mogli biste se naći u procijepu između dvije osobe; strast će vas vući k jednoj, a osjećaj dužnosti ka drugoj. Situacija će biti prilično zamršena, no nakon vikenda počet će se raspletati.

POSAO Poslovne okolnosti sve su zahtjevnije pa ste prisiljeni na pojačane napore. Mučit će vas i sumnja u sigurnost radnog mjesta. U srijedu će vam bliski suradnik podići motivaciju.

PRILIKA TJEDNA Okrenite se vedrijoj strani života i novim ljubavnim prilikama.

image
UNSPLASH

RAK

***

LJUBAV Tješenje kolege ili prijatelja koji prolazi bračnu krizu moglo bi prerasti u nešto drugo. Pazite da ne postanete tek prolazna pustolovina kojom će on osvježiti odnos s partnerom.

POSAO Želja da pokažete svoju najbolju stranu bit će prisutna na intelektualnom planu. Planirate li profesionalno usavršavanje ili nastavak školovanja, morat ćete savjesno izvršavati nove obaveze.

PRILIKA TJEDNA Usmjerite se na poboljšanje obiteljskih odnosa i uređenje doma.

LAV

*****

LJUBAV Rađanje romanse ispunit će vas vedrinom i entuzijazmom. Venera će vas učiniti neodoljivima pa vam neće biti problem osvojiti simpatiju ili pak uvjeriti partnera u sve što želite.

POSAO Izvrsno ćete se nositi s novim situacijama i odlučno se suprotstavljati onome što vam nije po volji. Brzo i lako donosit ćete odluke, a vaša inicijativa past će na plodno tlo.

PRILIKA TJEDNA Kad je riječ o odjeći, početkom tjedna dajte oduška potrebi za ekstravagancijom.

DJEVICA

****

LJUBAV Ljubavna ravnoteža koju ćete pronaći u sebi bit će vam od velike pomoći. Procjenjivat ćete partnera i njegove postupke na isti način kao svoje nudeći mu razumijevanje i podršku.

POSAO Bit ćete marljivi i odgovorni. Kad naiđete na problem, nećete dramatizirati, nego ćete ga nastojati što prije riješiti. Primamljiva poslovna ponuda dolazi od prijatelja ili kolege.

PRILIKA TJEDNA Muči li vas višak kilograma, promijenite prehrambene navike i više se krećite.

Linker
28. travanj 2024 01:49