Mandatory Credit: Photo by Anthony Harvey/Shutterstock (14384438ip)
Sydney Sweeney
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Fashion Highlights, Los Angeles, California, USA - 10 Mar 2024

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Top forma

Mlada glumica otkrila tajnu svoje fit linije: Voli MMA borbeni trening, a ne pije ništa osim vode

Iako ima samo 26 godina, Sydney Sweeney, definitivno je postala it djevojka o kojoj svi pričaju. Kritičari hvale njezin talent, isprofilirala se već u jednu od najbolje odjevenih glumica, a ima i savršenu liniju.

Sydney Sweeney nedavno je otkrila kako radi punom parom, ponekad i po 12 sati i to sedam dana u tjednu. No, mlada glumica otkrila je kako održava svoju fit liniju. Kako doznaje, Daily mail, 26-godišnja glumica i model slijedi vrlo zahtjevan režim kako bi održala top formu. Kombinira vježbe pilatesa na reformeru, cardio vježbe s MMA treningom. Kad god ima priliku u raspored ubaci i pokoji vodeni sport.

"Odrasla sam uz ocean, uvijek trčkarajući u bikiniju. Ako nisam plivala u jezeru ili oceanu, skijala sam ili pokušavala surfati. Svake godine vidim veliku promjenu na svom tijelu nakon ljeta. Moje su ruke jače, oblikovanije. Moji trbušni mišići su čvrsti kao kamen", rekla je još ranije mlada glumica. No, kad nema vremena za odmaranje, najradije vježba na pilates reformeru i kombinira ih s trakom za hodanje. MMA trening kaže u posljednje vrijeme izbjegava jer se lako ozlijediti, a to joj nikako ne odgovara zbog pretrpanog rasporeda i snimanja.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Sydney uz vježbanje, vodi računa o prehrani. Preferira zdrave obroke koji sadrže puno proteina, povrća i zdravih masti. Također se trudi konzumirati dovoljno vode kako bi ostala hidrirana tijekom dugih radnih dana i napornih treninga. A voda je i ujedno i jedino što pije. Izbjegava sve zaslađene sokove, no kad joj dođe da pojede nešto slatko, zasladi se sladoledom ili gumenim bombonima.

image
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Zvijezda serije "Euforija" ističe kako joj je vježbanje važno i za mentalno zdravlje, ali i odmor te se trudi pronaći ravnotežu između rada, vježbanja i osobnog vremena. Iako njezin raspored može biti zahtjevan, kaže da se sve stigne.

Linker
07. travanj 2024 21:04