Ne propustite!

Akromatska modna priča: Crno-bijela kombinacija nikad nije bila privlačnija

Iako volimo reći kako nije sve crno-bijelo, u modnom smislu te tvrdnje, ponekad je baš to najbolji izbor. Stoga smo ovotjedni broj jedine ženske revije Jutarnjeg lista posvetili svevremenskoj kombinaciji te je obogatili novostima iz svijeta mode, ljepote, dizajna i stila života. Uživajte u vikendu.

U novom broju Glorije IN, kao svojevrsni kontrapunkt životnim situacijama pa i odnosima - koji se gotovo nikad ne mogu obojiti "crno ili bijelo" - donosimo baš takvu, akromatsku modnu temu.

Između ostalog, kombinacijom crne i bijele šalje se poruka ozbiljnosti, primjerene aktualnim globalnim zbivanjima.

Uostalom, crno - bijeli stil svevremenski je izbor pa ni sada, u trenutku osobite racionalnosti kad je riječ o trošenju, investicija u takve odjevne predmete nije uzaludna. Baš kao ni u snižene adute kojih u ovom broju donosimo čak 57. Uključujući i hit kozmetičke proizvode koji su ovih dana na neodoljivim popustima, a mi smo izdvojili one najpoželjnije.

image
Najnovije trendove iz svijeta ljepote, mode, dizajna i stila života pronađite subotom u Gloriji IN.
UNSPLASH

Razumnost i ravnoteža prioritetne su u svim sferama života, a u industriji ljepote tu najviše možemo naučiti od Skandinavki - pobornica minimalizma i kad je riječ o sadržaju kozmetičke torbice, a čija blistava koža dokazuje da dobro znaju što rade sa svojim tenom. Zato njihove tajne donosimo u našoj rubrici posvećenoj njezi lica.

Maksima "manje je više" primjenjiva je i na novu generaciju hrvatskih keramičarki, koje svojim rukotvorinama prkose masovnoj proizvodnji.

Među njima su Stela Kovačić, Martina Martin i Filipa Sorko, koje su zahvaljujući vještom radu s glinom stvorile zajednicu obožavatelja na društvenim mrežama i time skrenule pozornost na vrijednost proizvoda domaćih proizvođača, koji cijenom ne mogu konkurirati "brzim" proizvodima dostupnim na tržištu, ali zato donose unikate u koje su usađeni vrijeme, strast i iskustvo. Nadamo se da ćete uživati u broju koji smo vam pripremili.

Do iduće subote,

Vaša Gloria IN

Linker
18. travanj 2024 21:13