GLORIA
SAMO U NOVOJ GLORIJI IN

Voluminozni ogrtač i predimenzionirani blejzer kao dva najpoželjnija komada zimske garderobe!

Zima dopušta predimenzioniranu odjeću - atraktivnu, toplu i laganu, a subotnja Gloria IN donosi najljepše over-size modele iz aktualnih kolekcija!

Zima dopušta predimenzioniranu odjeću - atraktivnu, toplu i laganu, a subotnja Gloria IN donosi najljepše over-size modele iz aktualnih kolekcija!

Prošiveni, voluminozni ogrtač i predimenzionirani blejzer dva su najpoželjnija komada zimske garderobe. Osim što su udobni i moderni, odlično prikrivaju sve nesavršenosti tijela, a i ostavljaju mogućnost da ih kombinirate s čim god poželite - debelim vunenim puloverom ili tankom pamučnom haljinom. S čim ih kombinirati, a što izbjegavati otkrijte u novom broju!

Kvalitetan oversized kaput na listi je sezonskih miljenika popularne zagrebačke dizajnerice Marije Kulušić koja sve što odijeva bira autentično, promišljeno i neovisno o trendovima. U novoj Gloriji In otkriva koji je modni dodatak donijela s putovanja u Vijetnam, gdje kupuje većinu odjeće koju nosi i što nikad neće imati pristup njezinom ormaru.

image

Pregršt ideja i inspirativnih tema potražite u subotu u novom broju magazina Gloria IN

GLORIA

Ako vam je slučajno promaklo, najpoželjniji beauty hashtag sezone glasi - #wineliptint. Hit jeseni su ruževi koji svojom ambalažom i nijansama asociraju na vino. "Merlot burgundy" i "Shiraz red" imena su nijansi koja morate zapamtiti, a na koja su pale i svjetske zvijezde poput glumice Elle Fanning i modela Hailey Bieber. Tamni ruževi vole pudere svijetlih nijansi, a u toj kombinaciji ima nečeg iznimno romantičnog, pomalo mračnog i taman dovoljno tajanstvenog da izazove pozornost.

Ako pad zimu planirate provesti u svoja četiri zida, inspirirajte se temom Kućne biblioteke u kojem vas čekaju savjeti kako urediti savršen kutak za čitanje.

Gloria IN želi vam ugodan vikend!

image
GLORIA
Linker
29. travanj 2024 16:24