INSTAGRAM
Neodoljiv duo

Pronašli smo savršene matching kombinacije za mame i njihove mališane

Mnoge mame svoje mališane također vole odijevati u "mini me" outfite, a upravo smo zbog toga zavirili u ponudu high street brendova te pronašli trendi komade, kako za odrasle, tako i one u dječjim verzijama kao savršenu matching inspiraciju za proljetne dane.

Mnoge mame svoje mališane također vole odijevati u "mini me" outfite, a upravo smo zbog toga zavirili u ponudu high street brendova te pronašli trendi komade, kako za odrasle, tako i one u dječjim verzijama kao savršenu matching inspiraciju za proljetne dane.

Početak proljeća i viših temperatura odlična je prilika da iz svojih ormara napokon izvadimo komade koji se ističu svojim razigranim bojama i uzorcima, a ujedno i transformiramo svoju garderobu. Svaka mama svjesna je kako, osim vlastite garderobe, i ona njezinih mališana također zaslužuje određeni upgrade, a biranje odjeće za klince ovisi o mnogim stvarima. Osim modnih trendova koji se mijenjaju nevjerojatnom brzinom, veliku ulogu u svemu imaju i dječje želje.

Mnoge mame svoje mališane također vole odijevati u "mini me" outfite, a premda trend matching odjevnih komada za mame i djecu nije novost, posljednjih nekoliko sezona privlači sve više pozornosti. Toga su svjesne i poznate modne kuće poput Dolce&Gabbane, Elija Saaba i Guccija koji su u svojim kolekcijama visoke mode predstavili i dječje modele. Upravo smo zbog toga zavirili u ponudu high street brendova te pronašli trendi komade, kako za odrasle, tako i one u dječjim verzijama kao savršenu matching inspiraciju za proljetne dane.

TRAPER

Iako se modni trendovi svake sezone mijenjaju, neki su bezvremenski komadi uvijek u trendu. Jedan od takvih definitivno je traper koji se ove sezone ponovno vraća na velika vrata, a poseban su hit traper haljine koje high street brendovi nude u odraslim, ali i dječjim veličinama. Dvije vrlo slične traper haljine s ovratnikom tako smo pronašli u Zara trgovini, a ujedno su odličan izbor za sve mame koje se ovog proljeća žele modno uskladiti sa svojom kćeri.

image

Zara mini haljina od trapera (35,95 eura)/Zara traper haljina skater kroja za djevojčice (17,95 eura)

ZARA

Iako modno usklađivanje mamama dječaka ponekad zna biti zahtjevnije, ponuda high street brendova ipak je znatno olakšala potražnju za matching traper komadima za velike i male. Mi smo kao vlastite favorite izdvojili dva traper kombinezona s dugim rukavima, jedan za odrasle, a drugi za dječake.

image

Zara kombinezon od trapera (39,95 eura)/Zara kombinezon od trapera za dječake (22,95 eura)

ZARA

LAN

Osim trapera, posljednjih nekoliko sezona još jedan materijal uživa veliku popularnost te je kao takav postao obavezan dio u proljetnim i ljetnim kolekcijama svih high street brendova. Riječ je, naravno, o lanu koji je iznimno udoban, prozračan i pritom odlično izgleda u gotovo svim modnim kombinacijama.

image

Zara midi lanena košulja haljina (39,95 eura)/Zara lanena haljina za djevojčice (25,95 eura)

ZARA

Za mame i dječake savršeno su rješenje matching lanene bermude, a u trendu su prvenstveno modeli u neutralnoj bijeloj i bež boji koje su klasični odabir. Osim što su vrlo udobne i praktične, lanene hlače donose određenu dozu elegancije u svaki proljetni ili ljetni outfit.

image

Zara laneni prsluk klasičnog kroja (25,95 eura)/zara lanene bermude visokog struka (22,95 eura)/Zara prljavo bijela majica (9,95 eura)/Zara bermude sa džepom za dječake (19,95 eura)

ZARA
Linker
26. travanj 2024 14:49