Ljeto u gradu

Povratak sa stilom: Ministrica Marija Vučković ima formulu za idealan outfit u formalnim prilikama, čak i po vrućinama

Ministrica Vučković oporavila se od operacije kojoj je podvrgnuta prije otprilike dva tjedna, za svoj dolazak na sjednicu Vlade odabrala je iznimno efektnu i udobnu haljinu od popelina u petrolej boji i neodoljivom kroju.

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković vratila se na posao i to sa stilom. Ministrica je stigla u Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu gdje je održana 64. sjednica Vlade u elegantnom izdanju. Haljinu u petrolej boji kombinirala je s klasičnim salonkama blijedo ružičaste boje i tankim remenom u pojasu.

Odlična haljina odiše jednostavnošću i elegancijom. Svojim je sastavom od popelina i komotnim krojem idealna za vrućine jer daje prostora tijelu.

image
Marija Vučković vratila se na posao sa stilom.
RANKO SUVAR/CROPIX

Naborani, puf rukavi koji sežu do iznad lakta, daju haljini romantičnu crtu. Decentna i zakopčana do vrata, te duljina do pola lista prikladni su za funkciju i službene dužnosti ministrice.

Čitajte i: Kraljica Letizia modno je nepogrešiva: Njezine ljetne haljine pršte elegancijom, a najviše ih voli nositi na dva modela cipela

Na sjednici Vlade ministrica poljoprivrede s kolegama se informirala o aktualnom stanju u zemlji vezanim za koronavirus i potrese.

image
Ministrica je prisustvovala na sjednici Vlade.
RANKO SUVAR/CROPIX

Elegancija i poštivanje mjera

Kao i većina članova Vlade tako i Vučković poštuje propisane mjere, u zatvorenom, a ona čak i na otvorenom, nosi se zaštitna maska, s kolegama se ne rukuje, već i dalje daje šaku na pozdrav.

Marija Vučković oporavila se od hitne operacije kojoj je podvrgnuta u prvoj polovici lipnja, naime kako je javljeno iz njenog resornog ministarstva prilikom obavljanja dužnosti osjetila je tegobe i bolove.

image
Haljina od popelina u petrolej boji idealna je za formalne situacije tijekom ljeta.
RANKO SUVAR/CROPIX

"Hospitalizirana je i nakon dijagnostičke obrade podvrgnuta operativnom zahvatu. Zdravstveno stanje ministrice stabilno i osjeća se dobro. U narednim danima bit će puštena na kućnu njegu, nakon čega će se vratiti redovnim dužnostima i poslovima”, javili su iz Ministarstva poljoprivrede 11. lipnja.

Linker
09. travanj 2024 09:59