pripreme za ljeto

Puna ideja: Maja Šuput najavila novi projekt koji će oduševiti obožavatelje njezinog modnog stila

Pjevačica Maja Šuput ni u visokoj trudnoći nema mira. Uvijek vedra i vesela, spremna za akciju, pjevačica je prije nekoliko dana iznenadila fanove fotografijom iz Italije, s poslovnog puta, a u najnovijoj objavi na Instagramu otkrila je projekt koji su njezini fanovi dugo priželjkivali.

Hrvatska pjevačica i poduzetnica Maja Šuput ne prestaje s radom ni u "blaženom stanju".

Pjevačica koja pod svojim brendom MAJUSHKA stalno izbacuje nove proizvode, već je razveselila velike i male fanove parfemom, mikrofonima i slušalicama, a sada se odlučila zaploviti modnim vodama te izbaciti kolekciju odjevnih komada prema kojima je prepoznatljiva.

Na svom Instagram profilu marljiva trudnica objavila je fotografiju kojom se prisjetila glamuroznog odmora u Dubaiju, a pritom "nonšalantno" najavila svoj novi poslovni potez.

Stižu kupaći kostimi sa poznatim potpisom

Uz fotografiju na kojoj pozira u zavodljivom crnom kupaćem kostimu, s volanima i prorezima, napisala je: "I dalje su mi kupaci kostimi opsesija. Pssssst! Otkrit cu vam malu tajnu, ovo ljeto dolazi MAJUSHKA beachwear!"

Maja je sa suprugom Nenadom Tatarinovom u Dubaiju bila u prosincu 2020. godine, kad je bila šest mjeseci trudna, a s putovanja su joj ostale brojne lijepe foto uspomene kojima svoj Instagram profil puni iz dana u dan.

Kad će kupaći kostimi s potpisom MAJUSHKA izaći u prodaju, kako će izgledati i koja će im biti cijena, Maja još nije otkrila, no nema sumnje da će ova "kraljica badića", koja u svojoj garderobi ima pregršt kupaćih kostima, onima koji obožavaju njezin modni stil ponuditi kolekciju za pamćenje.

Linker
18. travanj 2024 21:35