Promo

Dan žena uz ekskluzivne L‘Erbolario popuste na Pharmeria.hr

Dan žena – posebna je prilika kada slavimo sve žene koje su se borile za bolju budućnost onih koje dolaze nakon njih. Pravo glasa, jednakost žena i muškaraca, pravo na obrazovanje… Zahvaljujemo upravo onima koje su bile dovoljno glasne i dovoljno uporne, zahvaljujemo svim snažnim ženama!

Kozmetički brand L‘Erbolario svojim mirisima podsjeća upravo na snagu i ljepotu žene.

L‘Erbolario je sve žene odlučio razmaziti posebnim popustima i 08. ožujka daruje 30% popusta na sve svoje proizvode na Pharmeria.hr!

Promo kod se nalazi na kraju ovog članka.

Polazna točka u proizvodnji ovog branda prirodne kozmetike bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima.

L‘Erbolario se ponosi korištenjem prirodnih sastojaka, biljnih ekstrakata i esencija, upravo kako bi stvorio proizvode koji pružaju blagodati prirode za njegu kože. Brand je posvećen ekološkoj odgovornosti, koristeći održive prakse i ambalažu.

L‘Erbolario proizvodi koje ne smijete propustiti

L‘Erbolario Iris

Raskošna ljepota ovog cvijeta cijeni se još od drevnog Egipta. Svojim senzualnim notama miris Irisa svakodnevno nas podsjeća na proljeće. Uživajte u ovom najprodavanijem L‘Erbolario Iris mirisu, a za potpuni doživljaj uz parfem svakako nanesite i Iris kremu za tijelo.

L‘Erbolario pekmez za samotamnjenje

Najpopularniji pekmez među ženama, L‘Erbolario Sun mast za super brzo tamnjenje! Pekmez za sunčanje za brzo tamnjenje idealan je za osobe s jantarnom i izdržljivom kožom koja lako tamni.

Pun je hranjivih sastojaka koji kožu čine glatkom i sjajnom. Nikada nije rano za krenuti sa pripremama za ljeto i asortimanom za sunčanje!

L‘Erbolario Illuminante krema za tijelo

L‘Erbolario Illuminante svjetlucajuća krema nakon sunčanja bogata je prirodnim sastojcima kao što su karite i kakao maslac, maslinovo ulje i ulje manga koji hrane, obnavljaju i štite kožu nakon sunčanja, dok aloe vera ima snažno antioksidativno djelovanje i svojstvo hlađenja.

Osim toga, vašu će kožu prekriti sloj sitnih, sjajnih, zlatnih i prirodnih čestica dobivenih iz prirodnih minerala. Idealan poklon za prirodnu blistavost je L‘Erbolario krema za tijelo.

L‘Erbolario Frangipani krema za tijelo

Bogata krema za tijelo L‘Erbolario Frangipani obogaćena je kombinacijom hranjivih organskih ulja, poput kokosovog i suncokretovog uz ekstrakt i destiliranu vodu Frangipanija. Koža je nahranjena, hidratizirana i njegovana.

L‘Erbolario Golden krema za tijelo

L‘Erbolario Golden, hidratantan bagremov med za glatku kožu, kombinira se s ekstraktima cvijeća zlatne boje poput zlatnice i hidratantnog žutog irisa. Za mekšu i nahranjenu kožu tu su i bademovo ulje i maslac, te kokosovo i ricinusovo ulje. Ovaj puderasto cvjetni miris zadržat će se na vašoj koži tijekom cijeloga dana.

L‘Erbolario mirisi za prostor

L‘Erbolario mirisni štapići savršena su kombinacija prirodnih sastojaka, elegancije i luksuza. Sofisticirane staklene bočice i pažljivo izrađeni drveni štapići su pravi estetski i mirisni užitak koji donosi L‘Erbolario.

Kako iskoristiti ponudu?

Povodom dana žena, cijeli asortiman na Pharmeria.hr snižen je 30% !

Popust možete iskoristiti unosom posebnog koda, POKLON30. Svoju narudžbu možete besplatno preuzeti u odabranoj ljekarni ili svoj paket možete naručiti i dostavom na kućnu adresu. Za iznos narudžbe preko 49 eura, dostava je besplatna!

*popust se ne primjenjuje na već snižene proizvode, kao ni na OTC proizvode.

Gdje kupiti L‘Erbolario proizvode?

Na Pharmeria.hr pronaći ćete više od 5000 proizvoda provjerenih proizvođača.

Pharmeria broji više od 290 ljekarni partnera na čijim lokacijama svoj paket možete preuzeti potpuno besplatno. Ukoliko odaberete dostavu na kućnu adresu, narudžba će vam stići u roku jednog do dva dana. Ukoliko svoj paket naručujete na području Zagreba i vaša je košarica spremna do 12 sati, narudžba vam stiže već istoga dana u željenu ljekarnu!

Linker
28. travanj 2024 00:23