Robert Gašpert

Došao je kraj kosi bez sjaja, L‘Oréal Professionnel predstavio inovaciju u svijetu koloristike

Ono o čemu svaka njegovana žena vodi računa je njena kosa, a istovremeno istraživanja pokazuju da 63% žena nije zadovoljno svojom bojom kose, a kao najveći problem navode nedostatak sjaja.

Kako bi bili sigurni da ste izabrali pravog saveznika kada je u pitanju vaša kosa preporučujemo da se obratite stručnjacima koje je L‘Oréal Professionnel okupio u Salon Expert programu. Riječ je o salonima koji konstantno ulažu u vlastiti razvoj, uvijek su u toku s trendovima i biraju najnovije tehnike i proizvode kako bi svojim klijentima osigurali vrhunske rezultate.

U cilju predstavljanja novih proizvoda, ali i širenja znanja L‘Oréal Professionnel je jučer okupio frizere iz Salon Expert grupe u modernom okruženju Kaptol Boutique Cinema. Ono što svaki frizer mora imati u salonu je proizvod koji će vratiti sjaj kosi, a upravo je L‘Oréal Professionnel Paris s ponosom predstavio inovativnu formulaciju u svijetu bojanja kose - Dia Color. Kroz spoj napredne tehnologije i stručnosti branda, Dia Color pruža postojanost boje, a njegujući sastojci poput hijaluronske kiseline i karite maslaca hidratiziraju kosu vraćajući joj sjaj.

image
Robert Gašpert

Što Dia Color čini tako posebnom? Istraživanje je pokazalo da se s godinama melanin koji kosi daje sjaj i boju progresivno gubi. U početnim fazama gubitka melanina kosa postepeno gubi sjaj, a s vremenom postaje i sijeda. Formula nove Dia color je bazirana na inovativnoj tehnologiji nadoknade nedostatka melanina koja omogućuje popunjavanje praznina melanina u kutikuli, vraćajući kosi sjaj i reflekse prirodnog izgleda, za do 6 tjedana sjajne boje.

Dia Color je prava opcija za svakoga tko želi svojoj kosi vratiti sjaj ili eksperimentirati s bojom svoje kose bez straha od obaveze redovnog odlaska na uslugu bojenja.

Za više informacija o ovom proizvodu posjetite L‘Oréal Professionnel salone i zatražite uslugu za sjaj kose.

Linker
27. travanj 2024 18:07