FILORGA druženje

FILORGA uz NCEF liniju poziva na vrhunski odnos prema svojoj koži

U zagrebačkom STAN KONCEPTU održano je jedinstveno FILORGA druženje kojim su prisutni zakoračili u FILORGA laboratorij, ali i stvorili jedinstvene uspomene prije ljeta. Svima je to bio poticaj na bolji odnos prema sebi i kroz beauty rutinu, ali i općenito kvalitetnije posvećivanje vremena sebi i svojim bližnjima.

U zagrebačkom STAN KONCEPTU održano je jedinstveno FILORGA druženje kojim su prisutni zakoračili u FILORGA laboratorij, ali i stvorili jedinstvene uspomene prije ljeta. Svima je to bio poticaj na bolji odnos prema sebi i kroz beauty rutinu, ali i općenito kvalitetnije posvećivanje vremena sebi i svojim bližnjima.

U multifunkcionalnom prostoru STAN KONCEPT nedavno je održano posebno FILORGA druženje na kojem su okupljeni recenzenti, beauty znalci i entuzijasti te prijatelji dermokozmetičkog brenda koji svojim inovativnim formulacijama pomiče granice. Bila je to prilika da svi okupljeni na kreativan prezentacijski način zakorače u FILORGA laboratorij te se upoznaju s FILORGA formulacijama NCEF linije. Upravo NCEF linija brenda FILORGA posebno ističe inovativnost stručnjaka iz francuskog laboratorija, a ona je zbog svih djelotvornosti, srž odnosno DNA cjelokupnog brenda omiljenog u Hrvatskoj.

image
FILORGA druženje

Osnivač FILORGE, francuski doktor estetske medicine i biolog Michel Tordjman entuzijastično je razvijao anti-age rješenja i prije pojavljivanja botoksa, a njegova kozmetička kuća razvijena je na temeljima Medi-cosmetique® načela, koje kombinira učinkovitost estetske medicine sa zadovoljstvom korištenja neinvazivnih kozmetičkih rješenja. I upravo na tim temeljima, razvijena je FILORGA NCEF linija koja sadrži jedan ekskluzivni sastojak (patentirani NCEF) inspiriran Meso-injekcijama.

image
FILORGA druženje

Najveći interes ovog druženja izazvao je jedinstveni proizvod kojim u kućnim uvjetima izvodite 10-dnevni tretman koji nije invazivan ali je vidljivo djelotvoran. NCEF-SHOT SERUM vrhunski je polirevitalizirajući koncentrat kojim dokazano koža postaje čvršća i zaglađenija. Ovaj snažni serum oblikovan je tako da aktivira stanice kože i učinkovito djeluje na čvrstoću, elastičnost i sjaj kože. Ovaj 10-dnevni tretman ima pomlađujući učinak te djeluje korektivno na tonus kože pružaći joj vlagu za pojačanu korekciju znakova starenja. Izuzetno lagane teksture, brzo se upija što ga čini sjajnim dodatkom u rutini. NCEF-SHOT SERUM idealan je za upotrebu tijekom promjena godišnjih doba i razdoblja umora ili stresa stoga upravo u ovom pred ljetnom periodu kroz 10 dana ćete primijetiti vrlo konkretne promjene i biti spremniji za uživanje u odmoru.

Ključni sastojci FILORGA NCEF linije su upravo NCEF kompleks, vitamini, proteini, egzopolisaharidi, minerali i koenzimi. Djelovanje linije se očituje u intenzivnoj obnovi kvalitete kože jer patentirani NCEF kompleks sadrži 50 aktivnih sastojaka. Pa je tako jedna dnevna doza NCEF-SHOT seruma ekvivalentna 1 mezoterapijskoj injekciji. Sjajno, zar ne!?

Nedavno održano FILORGA druženje u STAN KONCEPTU bila je prilika da uz predavanje Ane Valjo u ime hrvatskog FILORGA tima okupljeni isprobaju sve teksture NCEF linije. Osim toga uz kreativno vodstvo Hrvoja Vukova održana je keramička radionica koja je bila posebno iskustvo opuštanja, na što i sam brend FILORGA potiče pri svakodnevnoj beauty rutini. Tako je zaokružena priča FILORGA regenerirajućih tretmana za njegu lica, napravljenih s NCEF-om, hijaluronskom kiselinom i esencijalnim hranjivim tvarima. Zaključak svih prisutnih na temelju viđenog je da integrirana u koncentracijama usporedivim s onima koje se koriste u mezoinjekcijama, NCEF linija radi na vidljivom poboljšanju kvalitete kože i smanjenju pojave starenja. I sjajno je znati da nam je ovo rješenje za boljitak kože nadohvat ruke!

U francuskom laboratoriju Filorga 1978. godine nastala je istoimena vrhunska anti-age kozmetika, koja je među prvima u svijetu nadahnuće pronašla u estetskoj medicini, a NCEF linija upravo je srž cjelokupnog FILORGA brenda omiljenog u Hrvatskoj! Uz vrhunske formulacije FILORGA poziva na vrhunski odnos prema svojoj koži. Tom pozivu ne treba odolijevati već ga prihvatiti već danas.

Linker
16. svibanj 2024 20:57