promo

Luksuzan streetwear: uspon profinjene ležerne elegancije

Iako na prvi pogled može zvučati kontradiktorno - luksuzan streetwear - riječ je o relativno novoj pojavi na modnoj sceni koja naizgled spaja nespojivo: luksuznost i odjeću koju svakodnevno nosimo. Ako vas ovo zanima, u nastavku smo vam pripremili nekoliko savjeta uz pomoću kojih ćete vrlo jednostavno osmisliti modne kombinacije koje će se s lakoćom uklopiti u luksuzan streetwear.

Iako na prvi pogled može zvučati kontradiktorno - luksuzan streetwear - riječ je o relativno novoj pojavi na modnoj sceni koja naizgled spaja nespojivo: luksuznost i odjeću koju svakodnevno nosimo. Ako vas ovo zanima, u nastavku smo vam pripremili nekoliko savjeta uz pomoću kojih ćete vrlo jednostavno osmisliti modne kombinacije koje će se s lakoćom uklopiti u luksuzan streetwear.

Visoka moda i luksuzni modni brendovi

Visoka moda i luksuzni modni brendovi nešto je što ćemo teško povezati sa svakodnevnim modnim kombinacijama, već je to nešto što u pravilu biramo za posebne prilike. No, mnogi od nas žele profinjeno izgledati i onda kada nije riječ o posebnim prilikama, a upravo će tada odlično izgledati komadi koji spadaju u kategoriju luksuznog streetweara.

Gdje pronaći komade luksuznog streetweara?

Iako vam se na prvu ruku može učiniti najjednostavnijim istražiti bogatu ponudu najekskluzivnijih modnih brendova i tamo pronaći nešto za sebe, a što će zasigurno potpadati pod luksuzan streetwear, vrlo često nije loše pogledati i što nude uobičajeni modni brendovi, ali u svojoj posebnoj, ekskluzivnoj ponudi. Mnogi od njih ponekad surađuju s popularnim modnim brendovima, kada stvaraju komade koje ne želite propustiti, a koji će baš svaku vaš modnu kombinaciju učiniti posebnom i profinjenom. Naravno, bogatu ponudu odličnih proizvoda luksuznog streetwaera možete pronaći i kupiti na PRM, i tako dodati dozu elegancije svojoj garderobi.

Kako osmisliti zanimljive outfite?

Ako želite da vaši outfiti budu neponovljivi, nekoliko je jednostavnih modnih pravila kojih se trebate pridržavati. Prvo i osnovno pravilo jest da uložite u mali broj vrhunskih i kvalitetnih komada za koje znate da će vam trajati godinama, a ako pronađete klasične modne artikle, tada ćete ih moći i jednostavno modno usklađivati, neovisno o tome u kojem smjeru zapušu modni vjetrovi.

Kada su u pitanju klasični i kvalitetni komadi, na prvom mjestu treba biti obuća. Uvijek je bolje imati manje pari obuće, ali da budu kvalitetni i da znate da će vam osigurati udobnost i odličan izgled u svakom trenutku. Ako niste sigurni koju boju odabrati, crna, bež i bijela su one koje je vrlo jednostavno modno uskladiti i koje nikada neće sići s modnog trona.

Osim u obuću, uvijek možete uložiti u vrhunsku luksuzu torbicu. Dobro je poznato da kvalitetna i elegantna torbica može s lakoćom unaprijediti baš svaku modnu kombinaciju, a na vama je samo da pronađete onu koju ćete s radošću nositi dugo vremena.

Luksuznost – suptilnost i nenametljivost

Istinski ljubitelji luksuznog modnog stila dobro znaju da su suptilnost i nenametljivost jedni od osnovnih postulata luksuznog izgleda. Iako se neke modne kombinacije mogu na prvu ruku učiniti prejednostavnima, ako ste ih nadopunili pravim komadima poput odgovarajuće obuće, torbice ili zanimljivog komada nakita, tada možete biti sigurni da ste postigli nešto posebno i pamtljivo. Monokromatske modne kombinacije odlična su ideja kada nemate inspiracije jer ćete uvijek znati da izgledate usklađeno i profinjeno.

Istaknite svoje kvalitete

Na kraju, svatko od nas ima neke kvalitete koje ga čine posebnim, a upravo se to savršeno slaže s luksuznim streetwearom. Ako vam idealno pristaju haljine, tada neka one budu okosnica vaše garderobe, a ako se pak možete pohvaliti vitkim stasom, tada ga istaknite odgovarajućim krojevima. Na kraju, budite kreativni i poigrajte se s modom – iskoristite ju u svoju korist! Pronađite boje i nijanse koje upotpunjuju vaš ten, a pomoću različitih krojeva, slojeva ili pak modnih dodataka istaknite ono s čime se najviše ponosite.

Linker
29. travanj 2024 04:41