Promo

MED EST grupa proslavila je „Mesoestetic dan i 20 godina MED EST grupe“

MED EST Grupa bavi se distribucijom estetsko-dermatoloških preparata i aparata. Nakon 20 godina uspješnog rada MED EST grupa organizirala je predavanje i proslavu „Mesoestetic day i 20 godina MED EST grupe“. Med Est je zastupnik brojnih brendova: mesoestetic®, Fillmed Laboratoires, dermoaroma, Sinclair, FotoFinder, Venus Concept, Biotec Italia, Lutronic, Erchonia, Dermlite, icoone®, V Carbon System, The Cosmetic Republic čijim proizvodima opremaju bolnice, poliklinike, ordinacije, estetske i kozmetičke salone ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji.

Mesoestetic® je španjolski brend i globalni lider u sektoru medicinske kozmetike i estetske medicine, uzastopni dobitnik nagrade za najbolje kemijske pilinge na svijetu, proizvođač najveće linije koktela za mezoterapiju i microneedling te kreator bestseller tretmana za akne i hiperpigmentacije koji su godinama vodeći specijalizirani tretmani u svijetu.

image
Promo

Event „Mesoestetic day i 20 godina MED EST grupe“ održao se u prostorima Clubhouse Golf. Prvi dio eventa prošao je u predavanjima: o najnovijim i najpotrebnijim estetskim uređajima današnjice koje je održao direktor g. Bojan Rađenović, predavanje o mesoestetic novostima kao što su novi kemijski pilinzi i tretmani za pigmentacije i akne (dermamelan, cosmelan, blemiderm) koje je održala mesoestetic regionalna edukatorica Katarina Hunjet-Jakupović, mag. nutr. te predavanja o prodajnim vještinama koje je održala Sanja Varlaj, mag. oec, NLP Master practitioner & business coach iz SVIM tima. SVIM tim je tim profesionalaca s 25 godina iskustva u radu sa savjetovanjem u poslovanju beauty sektora. Predavanja su bila vrlo edukativna i interaktivna. Predavanje o mesoestetic novostima i uređajima pratili su najnovije trendove u beauty sektoru. Organizirali su i nagradne igre gdje su slučajnim odabirom tajni giveaway osvojili troje sudionika i veliko darivanje od 1.000,00 eura u proizvodima koje je osvojila Tatjana Totić iz Beauty salona Skin Zadar.

Nakon predavanja usljedila je proslava 20 godina MED EST grupe uz večeru, macaroonse by Marija, DJ-a Urbani Eventi, Freixenet pjenušac i Hendrick‘s koktele te tortu Sweetcakeslab.

Linker
27. travanj 2024 16:27