Promo

Najveća modna dilema ovoga proljeća: balerinke ili mokasinke? Obožavamo oba modela!

Ravne cipele kao veliki proljetni trend dolaze u dva najčešće modela, a to su balerinke i mokasinke. Izuzetno su udobne i elegantne, a velika prednost im je i što ih možemo nositi u gomili kombinacija. Svakom outfitu daju dozu osvježenja, neopterećenosti i opuštenosti, a s druge strane ih nosimo i na poslovne i večernje outfite. Mogućnostima za stiliziranje balerinki i mokasinki nema kraja i zato su jedan od najpopularnijih modela obuće u prijelaznom periodu. Etablirani kanadski brend Aldo je u kolekciji za proljeće/ljeto predstavio modele koje ćemo ove sezone svi htjeti nositi!

Balerinke: vječni klasik koji je u trendu već godinama

image
Promo
image
Promo
image
Promo

Jedan od najtraženijih modela balerinki definitivno su one prošivene - bezvremenski klasik koji obožavaju zaljubljenice u modu diljem svijeta. Crni modeli najbolje se slažu na suknje, haljine i hlače, a volimo ih nositi i na traperice. Zlatni detalji na balerinkama posebno su traženi ove sezone jer ističu luksuz i sofisticiranost, a na Aldo modelima dolaze na decentnim kopčama i linijama na peti.

Izuzetno elegantan model dolazi u bež varijanti s crnim četvrtastim vrhom i otmjenom mašnicom koja je jedan od najčešćih detalja koje ćemo viđati ove sezone. Odlična su kombinacija s kratkim ili dugim balonerom, a najbolje će izgledati usklađene s profinjenom torbom u istom stilu.

Aldo je predstavio i vrlo moderan model balerinki s otvorenom petom i bočnim stranama, a dolazi u tri varijante. Model od tvida s plavim vrhom koji odiše pariškim šikom podići će svaku poslovnu kombinaciju i naglasiti sofisticiranost.

Bež model s blok petom i crnim vrhom bit će savršen odabir za sve koji vole redefiniranje klasike, a potpuni crni model dizajniran je kako bi ove balerinke bile nosive u svim prilikama i na skoro svim kombinacijama.

Mokasinke: trendi model kojeg vole sve generacije

image
Promo
image
Promo
image
Promo

Mokasinke, kao još jedan veliki trend ravnih cipela za proljeće, također su predstavljene u raznolikim modelima koji variraju dizajnom i materijalima izrade, no svi su vrlo udobni i izdržljivi što je poznata karakteristika brenda Aldo.

Robusniji modeli za one koji više vole casual look dolaze s karakterističnim izrezbarenim potplatom koji osigurava udobnost i stabilnost. Predstavljene su u atraktivnoj crnoj i boji konjaka, a u ponudi je i unikatan lakirani model s decentnim zlatnim kopčama s prednje strane.

Mokasinke u pastelnim i nježnim bojama nezaobilazne su ovoga proljeća. Aldo u novoj kolekciji predstavlja modele od brušene kože u svijetloplavoj, bež i nježno ružičastoj boji za lepršave i profinjene proljetne outfite.

Ni iz muške edicije ove godine nisu izostavljene muške mokasinke koje predstavljaju klasik i elegantni odabir za sve muškarce koji vole paziti na svoj styling. Mokasinke u Aldo kolekciji izrađene su od glatke i brušene kože, a boje u kojima dolaze su bež, tamno plava i crna tako da ih je izuzetno lako usklađivati s cijelim outfitom.

Odgovor na pitanje: „zašto svi toliko vole mokasinke“ je zapravo vrlo jednostavan. Udobne su, izdržljive, elastične i omogućavaju neizmjerno puno opcija za kombiniranje. Sjajno se slažu na poslovni look, kao i na opušteni i ležerni: na haljine, hlače i traperice, a ono što uvijek s njima dobivamo je doza elegancije.

Proljeće u ravnim cipelama nešto je čemu se definitivno veselimo: možemo biti u stalnom pokretu, a i dalje se osjećati elegantno i dotjerano. U Aldo kolekciji nalaze se i Pillow Walk modeli koji osiguravaju dodatnu udobnost i stabilnost zbog posebne tehnologije izrade. Ovi modeli sadrže uloške s pjenastim jastučićem koji je postavljen na najopterećenije dijelove stopala kako bi ublažio pritisak na njih i omogućio udobnost i balans pa su ravne cipele još udobnije i ugodnije za nositi.

Aldo kolekciju za proljeće/ljeto pogledajte na službenom web-shopu ili u Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Linker
28. travanj 2024 02:14