ARIMED

Neodoljiva make up kombinacija koju morate isprobati

Pred nama su brojna druženja, a stručnjaci iz Edukacijskog Centra Arimed predlažu neodoljiv make up - sjaj, ‘smoky‘ oči i neutralne usne- kombinacija koja će vas istaknuti na svakom slavlju. Ova sofisticirana kombinacija naglašava prirodnu ljepotu uz dodir blistavosti i elegancije.

image
ARIMED

‘Dobar ten stvara podlogu za ostatak make-upa, dajući vam besprijekoran sjaj. ‘Smoky‘ oči s dubokim tonovima i zavodljivim intenzitetom, naglašavaju vaše oči, pružajući dramatičan izgled koji će sigurno privući pažnju.‘- poručuju iz Arimeda.

image
ARIMED

Dok ‘smoky‘ oči zavode, neutralne usne pružaju suptilan, elegantan dodir. S ovom kombinacijom make upa, osjećat ćete se samopouzdano dok zračite elegancijom.

No, istinski fokus, kažu nam edukatori, ove godine je na- manikuri! Ona je tajna koja daje finalni pečat glamuroznog, cjelokupnog izdanja.

image
ARIMED
image
ARIMED

"Posebno ističemo manikuru kao neizostavan detalj vašeg stylinga. Uz dodatak šljokica, manikura donosi dodatnu dozu glamura i privlačnosti. One na noktima daju svakom pokretu elegantan sjaj i ističu vašu sofisticiranost. Bilo da se odlučite za diskretne detalje ili puni sjaj šljokica, manikura će definitivno doprinijeti da zasjate na svim blagdanskim okupljanjima."- savjetuju edukatori.

Linker
29. travanj 2024 01:20