Promo

Novi Med Contour Plus u Poliklinici Bagatin: Najnovija generacija revolucije u nekirurškom preoblikovanju tijela

Revolucionarni Med Contour je promijenio nekiruški segment preoblikovanja tijela i vrlo brzo postao najizvođeniji tretman u svijetu, a u našoj regiji vodeće mjesto drži već više od 12 godina. Poliklinika Bagatin prvu je generaciju ovog uređaja instalirala još davne 2011. i tada je on izazvao pravu pomutnju na tržištu. Zbog iznimne potražnje, i kako bi se zadovoljile potrebe klijenata, sada je instalirana i treća generacija, odnosno četvrti uređaj – Med Contour Plus.

Med Contour u jednom tretmanu smanjuje masne naslage, uklanja celulit i poboljšava tonus kože. Jedini je uređaj na tržištu koji omogućuje trenutne rezultate i može se individualno prilagoditi svakom klijentu. Rezultati su dugotrajni, a istraživanja su pokazala da se uklonjene masne stanice nisu vratile ni 3 godine nakon tretmana. Riječ je o potpuno sigurnom tretmanu, bez nuspojava, odobrenom od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA).

image

Revelo & Bagatin

Promo
image

Lino Marić i Tomica Bagatin

Promo

Med Contour Plus koristi limfnu drenažu i ultrazvučnu tehnologiju koja uzrokuje značajno smanjenje masnih stanica, aktivirajući metaboličke procese koji dovode do prirodne eliminacije masti, čime borba protiv lokaliziranog masnog tkiva i celulita u konačnici rezultira preoblikovanjem tijela. Ultrazvučna energija primjenjuje se pomoću aplikatora koji sadrži dvije glave koje ispuštaju snop energije u obliku slova “V” te kontrolirano i ciljano prodiru u potkožno tkivo. Zagrijavanjem masnih stanica dolazi do njihove implozije, pritom ne oštećujući okolno tkivo (kožu, vezivno tkivo i krvne žile).

Ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji uklanjanja celulita i masnih nakupina, a Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica kako bi se masne stanice uništile, ispuštajući masne kiseline i trigliceride, dok kod celulita razbija vezivna vlakna. U procesu eliminacije veliku ulogu ima i limfna drenaža koja se provodi na početku i kraju tretmana, čime se potiče cirkulacija, otvaraju limfni čvorovi te pospješuje izbacivanje toksina i odumrlih masnih stanica iz organizma.

image

Poliklinika Bagatin postala je bogatija za još jedan Med Contour uređaj za preoblikovanje tijela – i to četvrti!

Promo

Područja koja se mogu tretirati su trbuh, leđa, stražnjica, noge i ruke, a za najbolje rezultate preporuča se napraviti 6 tretmana u razmaku od 7 do 14 dana, nakon kojih bez bolova i vremena za oporavak odmah možete nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.

Rezultati postignuti u kliničkim studijama pokazuju smanjenje obujma na ukupnom području tijela i do 20 cm, a kako bi učinci bili dugotrajni svakako je važno držati se zdravih životnih navika, uravnoteženo jesti i baviti se fizičkom aktivnosti. Ljeto je iza ugla, a Med Contour je dokazano učinkovit i omogućit će provjerene i trenutne rezultate na koje nećete morati čekati tjednima ili mjesecima.

Ekskluzivni zastupnik svih Med Contour uređaja za Hrvatsku je tvrtka Revelo.

Linker
28. travanj 2024 00:51