Freixenet

Proslavite blagdane sa stilom i zlatnim mjehurićima u čaši

Ima li većeg uzbuđenja od pripreme za blagdanska druženja koja nas očekuju u prosincu? Zabave bez zlatnih mjehurića, koji simboliziraju božićna i novogodišnja okupljanja, potpuno su nezamislive. Taj trenutak iščekivanja prilikom otvaranja boce pjenušca nemjerljiv je s ijednim drugim, on simbolizira sreću, veselje, smijeh i početak nečeg novog i pozitivnog. Krajem svake godine zbrajamo uspjehe i nazdravljamo novim izazovima u budućnosti, ove godine nazdravite svemu lijepom što vas očekuje uz Freixenet!

Jedan od najpoznatijih španjolskih brandova pjenušavih vina s tradicijom duljom od 150 godina jest upravo Freixenet. Danas je Freixenet svjetski brend koji proizvodi vina i pjenušce u šesnaest prestižnih vinskih pokrajina po cijelom svijetu.

image
Freixenet
image
Freixenet

Freixenet u svojem portfelju ima vrhunsko pjenušavo vino Freixenet Cordon Negro i Carta Nevada koji nose zaštićenu oznaku geografskog podrijetla cava, specifičnu za pokrajinu Kataloniju. Cava je vrsta pjenušavog vina koja se proizvodi tradicionalnom metodom vrenja u boci, u svijetu poznatom i kao šampanjska metoda, a tu vrstu vina odlikuju bogati mjehurići i predivna zlatna boja.

Freixenet Carta Nevada je polu-suha lagana cava, cvjetne arome s nagovještajem jabuka i citrusa, a odlična je kao aperitiv i uvod u blagdansku večeru.

Freixenet Cordon Negro je pak suha cava svježega i crispy okusa, bez dodanog šećera, sazrijeva u boci između deset i 14 mjeseci te je odličan odabir za sve ljubitelje reskoga pjenušavog vina s izraženim karakterom.

Da su upravo Freixenet pjenušci najdraži gosti svake zabave dobro zna i Dorica Predojević Martinović koja je lice ovogodišnje blagdanske kampanje, ali i ljubiteljica Freixenet pjenušaca u svakoj prilici.

image

Dorica Predojević Martinović

Karmen Oblak
image

Dorica Predojević Martinović

Karmen Oblak
image

Freixenet Bubbly zona na Adventu „Fooling around“

Karmen Oblak
image

Freixenet Bubbly zona na Adventu „Fooling around“

Karmen Oblak

Freixenet pjenušce možete kupiti u svim većim trgovačkim lancima, a ove godine široki izbor Freixenet pjenušaca možete kušati i u Freixenet Bubbly zoni na Adventu „Fooling around“ koji se nalazi na samom ulazu u Oleander terasu ispred kultnog zagrebačkog hotela Esplanade. U Bubbly zoni vas očekuju Freixenet pjenušave cave, prosecco, ali i izbor francuskih šampanjaca poput branda Alfred Gratiena. Dođite, zabavite se i nazdravite uz zlatne mjehuriće!

Sve informacije potražite na @freixenetcroatia

Linker
29. travanj 2024 06:05