Danijel Berković

Što pokloniti ovih blagdana?Replay ima sjajne poklone za nju i njega!

Blagdanski duh sve se više osjeća u zraku, a dašak božićne i novogodišnje čarolije koju su svi s nestrpljenjem iščekivali je sveprisutan. Mnogima najdraže doba godine koje ujedno označava i početak nove, ispunjeno je s radosti darivanja, a kako biste na vrijeme i bez dodatnog stresa iznenadili svoje najbliže savršenim poklonom, za vas smo inspiraciju pronašli u ponudi talijanskog brenda Replay koji i ove sezone ima odlične komade i to po povoljnim cijenama koji će zadovoljiti svakoga, pa čak i one izbirljivog ukusa.

Izabrati idealan poklon nije nimalo lak posao, a kako bismo vam ga pojednostavili, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita iz Replay kolekcije koji čine sjajne poklone za žene i muškarce.

Replay pokloni za žene

Poklon koji je uvijek dobrodošao ispod bora te kojem se potajno nada svaka žena definitivno je torba. Bilo da se radi o maloj crnoj torbici koja će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, trendi ruksaku ili o elegantnoj clutch torbici sjajnih detalja koja će istaknuti svaki svečani look, Replay torbe izvrstan su znak pažnje s kojim nećete pogriješiti. Iako su klasika i tople neutralne nijanse uvijek sigurna opcija, pri odabiru se fokusirajte i na osobni stil osobe za koju birate poklon. Ljubiteljice minimalizma oduševit će jednostavnost i kvaliteta, a one nešto energičnijeg duha razveselit će šljokice, upečatljivi detalji i matching setovi. S obzirom na to da blagdansko razdoblje prate i niske temperature, topli šalovi, kape i rukavice nužni su modni dodaci koji će se uklopiti u svačiji ormar, a njihova funkcionalnost i praktičnost čine ih must-have blagdanskim poklonom. Također, jedan od najljepših poklona, uz gore navedene, su i parfemi, a u Replay kolekciji ćete pronaći profinjene i suptilne mirise za svačiji ukus.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Replay pokloni za muškarce

Iako mnogima biranje poklona predstavlja stres, kako biste si olakšali, a i skratili posao, imajte na umu kako svaki muškarac cijeni poklon koji kombinira stil i funkcionalnost. Odjeća i obuća sjajna su opcija ako dobro poznajete stil odijevanja, no nikako ne možete pogriješiti ni ako se držite bezvremenskih i klasičnih dodataka. Muške kape, modni dodaci od kvalitetne kože i parfemi pokloni su koji se zasigurno nalaze na barem jednoj muškoj listi želja. Ako je vaš muškarac ljubitelj elegantnih i nosivih komada onda neće ostati razočaran kožnim remenom ili novčanikom. Osim toga, dobro poznata činjenica je i da svaki muškarac, baš kao i žena, voli dobro mirisati pa je uzevši to u obzir odličan odabir poklona i Replay parfem. U ponudi za muškarce pronaći ćete nekoliko mirisa, od jačih i intenzivnijih drvenih nota te onih nešto laganijih, nosivih za svaki dan.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Usrećite svoje najbliže atraktivnim i šarmantnim poklonima iz Replay kolekcije koje ćete pronaći u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku te na službenom Replay web shopu.

Linker
28. travanj 2024 21:39