Hit za hitom

Tara Thaller ima novi single i osvojit će vas na prvo slušanje

Mlada svestrana umjetnica Tara Thaller, osim glumačkih uspjeha, niže i one u glazbenim vodama.

Glumica, pjevačica i kantautorica Tara Thaller, kojoj je tek 25 godina, iza sebe ima mnoštvo uspješnih glumačkih, i televizijskih i filmskih, uloga, sinkronizacije crtića, ali i glazbenih singlova. Prošle je godine izbacila svoj prvi singl "Oteta", a ove je godine snimila i videospot za drugi singl "Sjajim". Mlada Tara ne odustaje i nastavlja graditi svoju karijeru, stog je izašao novi lyric video za njezin treći singl "Ludim".

image

Svestrana glumica, pjevačica i kantautorica izdala treći singl

PALMA POLJAKOVIć

No na putu do zvijezda, dobro je poznato da je trnje uvijek prisutno stoga i Tara otkriva o čemu je zapravo riječ u novoj pjesmi "posebno mi je draga jer je proizašla iz nekih osobnih frustracija i vjerujem svima nama poznatom borbom kako sebe predstaviti svijetu. Je li dovoljno biti svoj ili se ipak od nas očekuje nešto vise? Moramo li stalno nositi masku?". Borbe su to koje su inspirirale kantautoricu za ovu pjesmu.

image

Tara Thaller i glumac Lovro Juraga pjevali na dodjeli nagrade Zlatni studio, u siječnju ove godine

DAVOR PONGRACIC CROPIX

Na ovoj je pjesmi Tara ostvarila novu suradnju sa sinom poznatog skladatelja, aranžera i glazbenog producenta Branimira Mihaljevića i njegove supruge, sve traženije redateljice spotova Sandre Mihaljević. "Radila sam s mladim producentom i glazbenikom Markom Mihaljevićem, koji je iznimno talentiran i skroman i bio mi je pravi užitak raditi s njim. Još uvijek pronalazim svoj “zvuk” ali mislim da sam na dobrom putu da ga nađem, pogotovo uz ovakvog producenta pored sebe", govori Tara.

image

Nova pjesma "Ludim"

PRESS

Tarin singl "Ludim" nalazi se na četvrtom izdanju Porinom nagrađene kompilacije Femme nouvelle kojem je cilj promicanje ženskog kantautorstva. Tari je ovo posebna prilika i "Čast mi je što je pjesma izašla u sklopu Femme nouvelle, projekta koji promiče žensko kantautorstvo i što sam bila i društvu tako divnih mladih talentiranih žena." Uz pjesmu stiže i lyric video koji potpisuje Ivan Oberan, a pjesmu "Ludim" možete slušati na svim streaming servisima.

Tara je inače završila glazbenu školu za klavir i pjevala je u Zvjezdicama. Godine 2019. sudjelovala je u glazbenoj emisiji "Zvijezde pjevaju", a njezin partner i mentor bio je Dino Jelusić s kojim je odnijela pobjedu. Uz glumu i glazbu, Tara je zavoljela i ples sudjelujući u emisiji "Ples sa zvijezdama", a svoju bi svoju svestranost htjela ostvariti u mjuziklu koji bi zasigurno bio spoj svih njezinih ljubavi. Najveći su joj san Broadway ili West End.

Linker
16. travanj 2024 15:38