Goran Čižmešija

Tražite inspiraciju za prijelazne kombinacije? Pronađite ju u Replayu!

Napokon je toplo i sunčano, no i dalje nije vrijeme za lagane majice kratkih rukava u kojima možemo provesti cijeli dan. Za svaki slučaj, još uvijek sa sobom nosimo nešto „za ogrnuti“ i odijevamo se slojevito, ali za ovaj period nema boljeg komada od prijelazne jakne u svim varijantama.

Talijanski modni brend Replay i ove je sezone pokazao raznolikost dizajna u kolekciji proljeće/ljeto i ponudio ženske jakne za prijelazni period koje ćemo moći nositi svaki dan u tjednu. Ako vam nedostaje inspiracije za proljetne odjevne kombinacije u nastavku pogledajte nekoliko prijedloga iz Replaya!

Ponedjeljak je dan za neutralne nijanse

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Baloner je jedan od onih komada koji nikada ne izlazi iz mode, a njegova kratka verzija idealna je za ležernije outfite i razigranije kombinacije. Kratki baloner tako će odlično izgledati i na klasične plave traperice i tenisice, ali i na tamni denim kombiniran s popularnim kaubojkama za nešto dotjeraniji look. Nabacite bijeli t-shirt, najdraži par jeans hlača i Replay kratki baloner i spremni ste za početak tjedna u stilu!

Muškarcima će za start tjedna idealan izbor biti muška bomberica koja uvijek izgleda cool, a može dati i profinjeniji izgled ako ju nosimo u bež boji i kombiniramo na polo majicu, tamni denim i muške Replay tenisice neutralnih boja.

Utorkom nosimo cool bomberice

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Apsolutni must-have za svako prijelazno razdoblje, bomber jakna, nosi se na sve načine. Iako je prvotno bila povezivana s udobnošću i urbanim stilom, funkcionira i u elegantnijim varijantama.

Bijela ženska Replay bomberica završni je touch na crni outfit s bijelim tenisicama, kombinacija u kojoj možemo ići u svakodnevnu šetnju po gradu kao i u opušteni izlazak petkom.

Kada govorimo o cool kombinacijama, college jakna s hit retro jeansom inspiriranim 90-im godinama s ležerno otkopčanom košuljom nepogrešiv je odabir za sve dane u tjednu i za svakog muškarca koji drži do stila.

Sredina tjedna rezervirana je za denim

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Jakne od trapera sinonim su za prijelaznu jaknu koju nose baš sve generacije. Vjerojatno smo svi kao djeca imali barem jednu traper jaknu iz koje se nismo skidali, a obožavamo ih i sad.

Denim nosimo u svim prigodama jer ga je izuzetno lako prilagoditi skoro svim stilovima pa tako nosimo denim jakne i na cvjetne haljine i kaubojke za romantični, boho-chic look koji je savršena opcija za proljetne outfite.

Muške traper jakne kombinirajte na cargo hlače i majice kratkih rukava, a cijeli look začinit će i bucket hat koji pokazuje kako pratite trendove.

Pred kraj tjedna nosimo odvažno

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Crne jakne sjajan su finalni touch za svaki edgy look, a oduševljavaju nas jer ih za odvažni outfit možemo kombinirati i na tenisice ili cipele na petu, a još će bolje izgledati ako ih nosimo na moderne cargo hlače koje su veliki hit sezone. Kombinaciju će podići jednostavna bijela majica, a outfit će i dalje izgledati urbano i hrabro.

Odvažni stil muškarci će pokazati biker prijelaznom jaknom koju mogu nositi na tamne traperice i bijelu majicu s printom, a za potpun outfit potreban je još samo ruksak zanimljivog dizajna.

Neki petak slave elegancijom, a neki casual outfitima

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Već spomenuti baloner, u svojoj dugoj, klasičnoj varijanti savršen je za zadnji radni dan. Izgleda otmjeno, a na antilop kaubojke cijeli look dobit će i dozu profinjenosti.

Za muškarce koji vole tzv. Casual Friday odabir može biti majica kratkih rukava sa zanimljivim printom u kombinaciji s neizostavnim jeansom i opuštenom jaknom s kapuljačom.

Za vikend uživanje rezervirani su casual modeli

image
Goran Čižmešija
image
Goran Čižmešija

Opuštanje vikendom za svakoga znači nešto drugo. Ako volite duge šetnje po gradskim parkovima ili pak radije birate izlete izvan grada, idealan odabir bit će lagani dugi zeleni baloner s asimetričnim rubom i tenisice sa životinjskim printom.

Za druženje s muškom ekipom najudobnije su klasične tamne traperice i kratka prijelazna jakna od recikliranih materijala ispod koje odaberite nepogrešivu opciju – bež majicu s Replay logom.

Ako ste u potrazi za najboljim kombinacijama za prijelazno razdoblje, ideje za outfite naći ćete u Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili na službenom Replay web-shopu.

Linker
28. travanj 2024 10:53