Promo

Treba vam inspiracija za kupnju blagdanskih poklona? Pronađite ju u Aldu!

Božićni i novogodišnji ukrasi već krase izloge i police mnogih trgovina, a to znači samo jedno – da je blagdanska čarolija sve bliže. Kako biste se na vrijeme pripremili za mnogima najdraže doba godine i te trenutke učinili nezaboravnima, za vas smo pronašli nekoliko must-have komada obuće i modnih dodataka iz Aldo kolekcije koji će ovih blagdana, kao sjajni pokloni ispod bora, ne samo osvježiti vaš ormar, nego i razveseliti vaše najbliže.

Kako bismo vam olakšali kupnju božićnih poklona na našem blagdanskom popisu želja iz Alda pronaći ćete nekoliko super ideja poklona za žene i poklona za muškarce kojima ćete obradovati i one najzahtjevnije.

Sa zimskom obućom nećete pogriješiti!

Kolekcija ovog prepoznatljivog kanadskog brenda nudi pregršt modela zimske obuće koji kombiniraju komfor, stil i moderan izgled što ih čini idealnim poklonom. U ponudi možete birati između klasičnih gležnjača te čizama do koljena i čizama na petu za žene, a kako ne biste pogriješili fokusirajte se na bezvremenske modele koji su nosivi godinama te se vrlo jednostavno uklapaju u razne kombinacije.

image
Promo
image
Promo

Boje poput crne, bež i smeđe nepogrešiva su klasika, a mogu se kombinirati s bazičnim komadima, kao i s nešto formalnijom garderobom nosivom za poslovna, ali i šarmantna gradska izdanja. Niti muškarce ovakav poklon neće razočarati upravo zato što su muške čizme neophodne tijekom hladnijeg perioda.

Sjajna opcija za poklon su i cipele na petu, a s obzirom na to da je tijekom blagdana sve u duhu šljokica i sjajnih detalja, naš prijedlog su potpetice optočene šljokicama ili upečatljivim detaljima perlica koje će savršeno poslužiti i kao dodatak svečanoj garderobi.

image
Promo

image
Promo

Torba: dodatak koji će se savršeno uklopiti ispod bora

Ako tražite sigurnu opciju, onda nemojte zaobići Aldo kolekciju torbi! Praktične i funkcionalne, torbe su dodaci kojeg nosimo skoro pa svakodnevno pa se upravo iz tog razloga nalazi na većini popisa želja za blagdanske poklone. U Aldo ponudi možete birati između evergreen modela koji dolaze u klasičnim tonovima crne, bijele, bež i smeđe te između onih nešto ekstravagantnijih mikro modela koji će poslužiti kao eye-catching dodatak za dopadljiv novogodišnji look. I muškarci koji prate trendove neće ostati razočarani ako ispod bora ugledaju novu torbu, a ako ne želite pogriješiti birajte torbe za preko ramena ili nešto poslovnije modele, modele aktovke, koji su sjajan dodatak za poslovne obaveze i sastanke.

image
Promo

Modni dodaci: sitni, ali pomno odabrani znakovi pažnje

Modni dodaci iz Aldo kolekcije dodatno doprinose blagdanskom šarmu, a svjetlucavi nakit, elegantni novčanici te zimske kape, šalovi i rukavice čine savršene poklone za one koji cijene male znakove pažnje.

Prilikom odabira fokusirajte se na decentan zlatni ili srebrni nakit koji će pristajati uz sve prigode – svakodnevne i one svečane, a ako se ipak odlučite za nešto toplije detalje poput kape, šala ili rukavica držite se neutralnih tonova koji će zadovoljiti svačiji stil i ukus.

Krenite na vrijeme u potragu za idealnim božićnim poklonom i ne propustite sjajnu ponudu Aldo kolekcije koja je dostupna u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te na službenom Aldo web shopu.

Linker
28. travanj 2024 23:41