CBS/EVERETT/PROFIMEDIA
Zdrav život

Američki glumac izgubio 70 kilograma, izgleda potpuno neprepoznatljivo

Zvijezda serije "Mike i Molly", zbog bolesti se odlučio na drastični gubitak kilograma, a u tome mu je pomogla operacija od koje je dva puta odustajao.

Zvijezda serije "Mike i Molly", zbog bolesti se odlučio na drastični gubitak kilograma, a u tome mu je pomogla operacija od koje je dva puta odustajao.

Ne postoji osoba koja bi ga prepoznala nakon što se "prepolovio". Naime, američki glumac Billy Gardell, zvijezda serije "Mike & Molly" u kojoj glumi uz Melissu McCartney, izgubio je sedamdeset kilograma, skoro polovicu svoje prijašnje težine i sada može po ulici hodati da ga nitko ne prepoznaje i zaustavlja zbog fotografije ili autograma. Razlog za drastičnu dijetu, očekivano je bila bolest, a ne želja za vitkim izgledom. Gardell je obolio od dijabetesa tipa 2, a s gubitkom kilograma povukla se i bolest. Sada teži oko 95 kilograma i cilj mu je ne prelaziti više granicu od stotke.

image

Billy Gardell danas, sa sedamdeset kilograma manje

RAY TAMARRA/SOUL B PHOTOS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

‘‘Znate, dođe vrijeme kada se morate pogledati u ogledalo i uvidjeti problem. Tijelo mi je i prije slalo signale, no nisam ih želio poslušati. Glavno je da sam na vrijeme prihvatio problem i riješio ga. Gubitak kilograma za mene je veliki dar, ne samo zdravstveni već mi se otvorila prilika za većim izborom odjeće o čemu prije nisam mogao ni sanjati‘‘, kazao je glumac za Entertainment Tonight i dodao kako su mu otkucaji srca u mirovanju pali sa zabrinjavajućih 113 na 68, a prežderavanje je zamijenio s nekoliko malih, ali vrlo zdravih obroka.

‘‘Sada jedem kao svi normalni ljudi kojima sam se prije rugao‘‘, našalio se glumac i dodao "Dovoljno sam se prejedao u životu i sada si ponekad mogu priuštiti nekoliko dekadentnih zalogaja, ako to baš poželim. Ali tu stajem.‘‘

Glumac je otkrio da do smanjenja težine nije došao samo dijetom već se prije dvije godine podvrgnuo operaciji želučane premosnice. "Jedino što moram reći jest da treba shvatiti da operacija nije kraj, već početak tog puta."

Linker
28. travanj 2024 02:11