Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt i Knox Jolie-Pitt

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
OTVORILA DUŠU

Angelina Jolie sasvim iskreno: "Djeca su me spasila, bez njih bih završila na dnu"

Slavna glumica i humanitarka u razgovoru za američki Vogue progovorila je o roditeljstvu, ali i razvodu od poznatog glumca Brada Pitta.

Slavna glumica i humanitarka u razgovoru za američki Vogue progovorila je o roditeljstvu, ali i razvodu od poznatog glumca Brada Pitta.

Holivudska zvijezda Angelina Jolie krasi naslovnicu novog broja američkog Voguea, a u ekskluzivnom intervjuu progovorila je o odgoju djece i roditeljstvu, a dotakla se i razvoda od glumca Brada Pitta. Istaknula je da nikada nije požalila što je postala majka, a nakon razvoda su je od potonuća spasila djeca, čijem se odgoju posvetila. Majčinstvo joj je otad glavni prioritet, pa s djecom nastoji provoditi što više vremena i s njima razgovara o svim temama koje su njima bitne i važne.

Istaknula je da joj se cijeli život promijenio kada je postala majka. "Imala sam 26 godina kad sam postala majka. To što sam dobila djecu me spasilo, ali i naučilo nekim novim stvarima", kazala je glumice, dodavši da je uvjerena da bi završila na dnu da se nije odlučila živjeti zbog njih. "Oni su bolji od mene, što i želiš od djece, rekla je Jolie.

U intervjuu je rekla da je posljednjih dana malo tužna te da pokušava shvatiti tko je sa svojih 48 godina. "Očito sam u nekoj tranziciji, promjeni. Ne osjećam da sam posljednje desetljeće bila ona koja jesam, a to nisam željela", dodala je holivudska glumica ne otkrivajući previše, ali implicirajući kako su protekle godine bile iznimno teške za cijelu obitelj.

image

Angelina s kćerima Zaharom i Shiloh u RImu

AAURIZIO D‘AVANZO/IPA/SHUTTERSTOCK

Istaknula je da puno toga treba zacijeliti te da se još uvijek traže. Angelina Jolie je u editorijalu za naslovnicu Voguea za studeni promovirala i svoju modni brend nazvan jednostavno "Atelier Jolie". Poručila je da ne želi biti velika dizajnerica, već da želi potaknuti druge ljude koji imaju takvih aspiracija da to postanu. "Nakon što sam prošla kroz težak period u kojem sam bila povrijeđena, terapeut me pitao bih li pokušala nositi lepršavu odjeću. Možda zvuči glupo, ali pretpostavila sam da će hlače i čizme projicirati snažniju mene i odlučila sam ih sama kreirati", rekla je proslavljena glumica.

image

Angelina Jolie

INSTAGRAM

Oskarovka se s poznatim glumcem upoznala na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" 2005. godine, dok je Pitt bio u braku s holivodskom miljenicom Jennifer Aniston. Par Jolie i Pitt ima šestero djece, troje bioloških i troje posvojenih. Dok je snimala film "Lara Croft:Tomb Raider", Jolie je u Kambodži posvojila svog prvog sina Maddoxa. Ostala djeca para su 19- godišnji Pax, 19-godišnja Zahara, 17-godišnja Shiloh te 15-godišnji blizanci Viviene i Knox.

image

Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Vivienne Jolie

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Prije Brada Pitta Angelina je bila u braku s Jonnyjem Lee Millerom, a na njihovom vjenčanju na bijeloj majici je napisala njegovo ime sa svojom krvlju. Tri godine provela je i u braku s američkim glumcem Billyjem Bobom Thorntonom s kojim se vjenčala 2000, Las Vegasu.

Linker
26. travanj 2024 17:11