Dolazi na set filma o svijetu F1 u Veliku Britaniju

 CASTEL FRANCK/ABACA/SHUTTERSTOCK
Muška ekipa

Brad Pitt stiže u malo englesko selo. Razlog je George Clooney

Set njegovog filma o svijetu Formule 1 nalazi se blizu imanja Clooneyjevih u slikovitom selu Sonning, Berkshire, a muškom druženju mogao bi se pridružiti i Tom Cruise.

Set njegovog filma o svijetu Formule 1 nalazi se blizu imanja Clooneyjevih u slikovitom selu Sonning, Berkshire, a muškom druženju mogao bi se pridružiti i Tom Cruise.

Mještani slikovitog sela Sonning u Berkshireu već su imali priliku vidjeti bivšeg američkog predsjednika, Baracka Obamu, kako se sa suprugom Michelle šeta njihovim mjestom. Uskoro će u svom pubu vjerojatno ugledati Brada Pitta i njegovog domaćina, Georgea Clooneyja dok pijuckaju piće i pričaju s barmenom. Selom se, naime, pronijela vijest da im u posjet stiže holivudski glumac: znaju da zapravo dolazi posjetiti starog prijatelja, njegovu suprugu, Amal Clooney te njihove petogodišnje blizance, Ellu i Alexandera, ali to je, vjeruju, gotovo ista stvar jer će gost sigurno svratiti i u selo. Pripreme su se zahuktale: Brad Pitt samo što nije stigao, otkriva Daily Mail.

image

Posjed George i Amal Clooney u Engleskoj

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Zvijezda filmova "Bilo jednom u Hollywoodu" te "Babylon" ovaj tjedan dolazi na set spektakla radnog naziva "Apex" o svijetu Formule 1: tumači ulogu umirovljenog pilota koji se opet počinje utrkivati. Sjedište produkcije je u Aylesburyju, gradiću udaljenom tek jedan sat vožnje od Sonninga i zato je, čini se, odlučio doći frendu u posjet.

Slikovito selo postalo je atrakcija zahvaljujući Amal Clooney, uglednoj britanskoj odvjetnici specijaliziranoj za ljudska prava i njezinom suprugu: otkako su 2014. godine kupili dom vrijedan 10 milijuna funti, često ih posjećuju slavni gosti, pa i princ Harry i Meghan dok su još živjeli u Velikoj Britaniji.

image

George Clooney sa suprugom Amal 2015.

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ipak, najveću pomutnju izazvat će Brad Pitt. Dok mještani iščekuju posjet holivudskog glumca, razgalila ih je glasina da će se Bradu i Georgu u selu pridružiti i Tom Cruise. On već neko vrijeme živi na svom posjedu nedaleko od Biggin Hilla, udaljenog dva sata vožnje od imanja Clooneyjevih u Sonningu. Kako Brada Pitta zanimaju mini kamere kojima su snimane scene u kokpitu borbenog zrakoplova u nastavku filma "Tom Gun", a koristit će se i na setu spektakla o Formuli 1, vjeruje se da će mu Cruise osobno pojasniti kako to izgleda.

image

Stari prijatelji na setu filma ‘Wolves‘ u New York početkom ove godine

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Da stvar bude zanimljivija, među producentima filma o svijetu oktana nalazi se i šampion F1, Lewis Hamilton, stoga bi i on mogao doći na druženje s Georgeom Clooneyjem i njegovom ekipom u Sonning. Bilo bi zanimljivo ugledati Hamiltona i Cruisea kako uz piće u pubu izglađuju nedavni nesporazum zbog kolumbijske pjevačice Shakire koja se sviđa obojci. No to je već druga priča: zaplet je filmski, a rasplet se još uvijek iščekuje.

Linker
26. travanj 2024 04:56