Najvažnija uloga

Bryan Cranston zbog supruge ide u mirovinu: ‘Ona to zaslužuje‘

Nakon više od 40 godina kazališnih, filmskih i televizijskih uloga, Bryan Cranston spreman je potpuno se posvetiti samo jednoj - ulozi supruga.

Glumac Bryan Cranston, koji glumi u nadolazećem filmu "Asteroid City" redatelja Wesa Andersona, rekao je za britanski GQ da se 2026. planira privremeno povući iz glume i poslovnih pothvata kako bi mogao više vremena posvetiti svojoj supruzi, Robin Dearden. "Želim još jednom promijeniti paradigmu", rekao je za časopis. "Posljednje 24 godine, Robin je vodila svoj život držeći se za moj rep. Bila je plus jedan, bila je žena slavne osobe. Morala je prilagoditi svoj život na temelju moga. Ima ogromnu korist od toga, ali nismo ujednačeni. Želim to izravnati. Ona to zaslužuje."

Cranston i Dearden prvi put su se upoznali na snimanju filma Airwolf 1986. Započeli su vezu godinu dana kasnije, vjenčali se 1989. i postali roditelji kćeri Taylor Dearden. Cranston je otkrio da će zatvoriti svoju produkcijsku tvrtku, Moonshot Entertainment, i prodati svoj dio tvrtke Dos Hombres, koju je osnovao s kolegom iz serije "Breaking Bad", Aaronom Paulom.

On i Dearden će se iz SAD-a preseliti u neku stranu zemlju, vjerojatno Francusku, nastaniti se u nekom malom selu i provoditi dane usavršavajući jezik, vrtlarske i kulinarske vještine. "Želim imati takvo iskustvo", rekao je. "Želim ići na dnevne izlete i ložiti vatru u kaminu i piti vino s novim prijateljima, a ne čitati scenarije."

image
PROFIMEDIA

Glumac, koji će tada imati 70 godina, napomenuo je da će njegova mirovina trajati najmanje šest mjeseci i tijekom tog razdoblja bit će potpuno "off grid". "Neće biti kao: ‘Pročitat ću i vidjeti što ću učiniti.‘ Ne, to je pauza. To je stajanje", objasnio je. "Neću razmišljati o poslu. Neću odgovarati na telefonske pozive."

Linker
22. travanj 2024 19:56