Damir Urban

 VLADO KOS/CROPIX
podrška mentora

Damir Urban se oglasio prije polufinalne emisije: "Oni su za mene pobjednici"

Pjevač i mentor showa ‘‘The Voice‘‘ objavio je fotografiju na kojoj pozira s dvoje polufinalista iz svoga tima kojom je oduševio fanove.

Pjevač i mentor showa ‘‘The Voice‘‘ objavio je fotografiju na kojoj pozira s dvoje polufinalista iz svoga tima kojom je oduševio fanove.

Damiru Urbanu ovo je prva sezona hit showa "The Voice Hrvatska" u kojoj je mentor. Uoči polufinalne emisije u kojoj će samo gledatelji odlučiti tko će proći u finale četvrte sezone popularnog showa, Urban se oglasio na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na kojoj pozira s finalistima iz svog tima, Anom Širić i Tonijem Šimonovićem.

"Za nekoliko će sati ovo dvoje mladih ljudi stati pred publiku i pokušati izboriti svoje mjesto u finalu Voicea. Odluka o tome kome će to večeras uspjeti nije vise na meni. Zato vas pozivam da ih podržite, ne samo njih, nego i ostale kandidate i ne samo večeras, nego i kada show završi, a njima krene pravi pokušaj zauzimanja mjesta pod glazbenim nebom. I Ana i Toni su za mene pobjednici, jer su odlučili pokušati ostvariti svoje snove i jer su svojim talentom, trudom i ljubavlju prema glazbi već sada dotaknuli mnoge. Hvala vam što vjerujete u to da se glazbom može mijenjati svijet", napisao je mentor Urban i oduševio fanove. Naš poznati glazbenik koji je rijetko na društvenim mrežama otkrio je kako je za fotografiju zaslužna njegova supruga Milica Urban.

Fanovi showa, ali i Damira Urbana zaželjeli su im sreću. " Damire,tebi hvala što si dokaz kako usprkos svoj popularnosti ovim muzičkim nebom kroči i stvara toliko normalan i jednostavan čovjek od kojeg svi mi možemo učiti mnogo toga", samo je jedan od komentara podrške.

Tko će iz Urbanovog tima proći u finale, odlučuju gledatelji koji su u četvrtfinalnoj emisiji najviše glasova dali medicinskoj sestri Ani Širić, dok je Urban u polufinale poslao Istrijana Tonija. Osim Tonija i Ane, svoje mjesto u finalu četvrte sezone showa "The Voice" pokušat će izboriti Natali Radovčić i Jakov Peruško Rihtar iz tima Dina Jelušića Sandro Bjelanović i Luka Novokmet iz tima Davora Gopca te Martin Kosovec i Sergej Božić iz Vanninog tima.

Linker
02. svibanj 2024 10:17