GODINA IZ SNOVA

Danijela Martinović: "U 2024. najviše se radujem našoj kućici u cvijeću"

Splitskoj pjevačici 2023. je bila odlična godina, ali i za novu ima velike planove, od kojih joj je kuća u koju će useliti sa svojim partnerom najveće veselje.

Protekla godina splitskoj je pjevačici Danijeli Martinović po mnogočemu bila uspješna - izdala je knjigu "Tuširanje duše", koju su pohvalili renomirani književni kritičari, dok ju je publika oduševljeno prihvatila. Njezina je knjiga najčitanija domaća autobiografija, a od svjetskih autobiografskih naslova našla se čak na drugome mjestu - ispred princa Harryja.

Godinu će pamtiti i po nagradi "PARdonna 2023" koja joj je dodijeljena kao ženi s izuzetnim postignućima. Snimila je duet "Ono nešto" s Markom Škugorom koji je odmah osvojio radijske etere, kao i vrhove top-lista. Iznimno je raduje što pjesmu mladenci već biraju za prvi ples. I ono najvažnije - pronašla je mir s partnerom, kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

"Ova godina je moj životni dokaz da sve može ići s lakoćom i da sve dolazi na svoje mjesto kada se slijedi namjera duše. Ništa nisam očekivala, samo sam se prepustila. Imam osjećaj da su mi sve ove divne stvari darovi koji su mi pali u naručje. Ja sam samo otvorila ruke i bila neizmjerno zahvalna", govori Danijela. Najponosnija je, kaže, na predivne koncerte i nakon toliko godina karijere osjeća da je s publikom ostvarila još jedan novi kontakt.

"Sretna sam što me nazvao glazbenik Marko Škugor i rekao kako je samo mene mogao zamisliti uz sebe u pjesmi. Pristala sam i prije nego što sam je čula, a tek na prve taktove zaista sam osjetila ‘ono nešto‘. Publika ju je na prvu zavoljela", govori Danijela.

image

DANIJELA MARTINOVIĆ NOSI ODIJELO LEI LOU; UKRASNI CVIJET H&M; VINTAGE NAUŠNICE VLASNIŠTVO STILISTICE; CIPELE BY FAR, ZALANDO

stilistica BARBARA REPE
make up IVA DUJIĆ
kosa KATICA TOPČIĆ @Fabula De Forma

MARE MILIN

Šest mjeseci nakon što je izdala knjigu "Tuširanje duše" planira se posvetiti drugačijoj promociji - susretati se uživo s ljudima i pričati im svoje priče i spoznaje jer teži tome da osim promocije knjige to bude i razmjena iskustava. Novu pjesmu predstavit će već krajem veljače, a dogovoreni su i brojni koncerti. Srce joj je puno i kada otkriva planove na privatnom polju.

"U siječnju s Josipom planiram otputovati na termalno jezero Héviz u Mađarsku, a ono čemu se najviše radujem je naša kućica u cvijeću o kojoj sanjam jako dugo. Na proljeće će napokon biti gotova, kada ćemo se zajedno onamo i useliti", govori Danijela.

Linker
14. ožujak 2024 02:46