natrag na posao

Doris Pinčić vratila se na male ekrane sedam mjeseci nakon rođenja kćerkice Divne

Poznata voditeljica vratila se u emisiju u kojoj radi punih četiri godine, a prvu emisiju nakon rođenja trećeg djeteta HRT je ostavio kao iznenađenje gledateljima.

Gledateljima emisije "Dobro jutro Hrvatska" u subotu je ugodan dan poželjela Doris Pinčić Guberović, prvi put nakon osam mjeseci koliko je provela na porodiljnom dopustu.

‘‘Jesmo li vas iznenadili ove subote? Nakon dugih osam mjeseci vratila nam se Doris Pinčić, a pozdravili smo je morem sinjim...‘‘, objavljeno je na Facebook stranici emisije koju je Doris vodila uz simpatičnog Dubrovčanina Vicka Dragojevića. A čini se da je i Doris sretna zbog povratka jer je svojem suvoditelju i gledateljima poručila - ‘‘Kako je lijepo vidjeti vas opet.‘‘

Doris je gotovo do samog kraja trudnoće vodila popularnu emisiju, a svoje treće dijete, kćerkicu Divnu rodila je u rujnu prošle godine. Djevojčicu je dobila s drugim suprugom, Davorom Guberovićem, inače menadžerom u jednom trgovačkom lancu za kojeg se udala krajem 2022. Divna im je stigla 5. rujna, dan nakon rođendana svoje mame.

image

Mirko Fodor i Doris Pinčić Guberović prije odlaska na rodiljni dopust

HRT

U povratničkoj emisiji Doris je pokazala i vitku liniju, što ne čudi jer su ona i njezin suprug strastveni planinari, a ne propušta ni vježbanje u teretani. Zadarska voditeljica nije još pokazala svoju bebu koju obožavaju i paze starija braća Donat i Gita koje je Doris dobila u braku s glazbenikom Borisom Rogoznicom.

Linker
24. travanj 2024 09:43