Gloria produkcija/Instagram
Žene nogometaša

Evo čime se bave hrvatske WAGsice: Imaju uspješna poslovna carstva i diplome

Javnost oduvijek zanima privatnost hrvatskih nogometnih reprezentativaca i njihovih supruga - WAGsica.

Javnost oduvijek zanima privatnost hrvatskih nogometnih reprezentativaca i njihovih supruga - WAGsica.

Iako hrvatski nogometni reprezentativci svoj privatni život škrto dijele s javnosti, za njih, njihove supruge i djevojke postoji veliki interes javnosti. Privatnost pokušavaju čuvati samo za sebe, ali to im ne ide baš uvijek od ruke. Za razliku od prethodnih WAGsica koje su živote davale na pladnju, nova pak ulažu vrijeme u obrazovanje, razne poslovne angažmane, karijere... No, ono što je sigurno jest da su najvjernije i najstrastvenije navijačice svojim partnerima – kako na terenu, tako i u privatnom životu.

image

Vanja Modrić i Luka Modrić zajedno s djecom

FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA

Definitivno jedna od najtajanstvenijih je Vanja Modrić, supruga kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića. Njihova ljubav je bila sudbonosna, a sve je započelo slučajnim upoznavanjem 2004. kada je ona Luku trebala službeno zvati, a kratki poziv pretvorio se u predivnu ljubavnu priču. Poznato je da ju je osvojio skromnošću, ljubavlju i upornošću prema karijeri nogometaša. Kako su mediji u više navrata prenosili, nakon pića u jednom kvartovskom kafiću na zagrebačkim Ravnicama, par je započeo vezu, koju je 2010. ovjekovječio sudbonosnim ‘da‘ intimnom ceremonijom, a veliko slavlje i ono crkvenom vjenčanje priredili su već sljedeće godine velikom broju uzvanika. Ona se brine i o Lukinoj karijeri, a poznato je i to da on vodi glavnu riječ kada su u pitanju njegove profesionalne odluke. Velika zanimljivost je i to da Vanja snima i arhivira sve Lukine utakmice, koje poslije zajedno pomno analiziraju. Zajedno imaju troje djece, 11-godišnjeg sina Ivana, 9-godišnju Emu i četiri godine mlađu Sofiju.

image

Ivan Perišić i Josipa Parišić

STEFAN MATZKE/AFP/PROFIMEDIA STEFAN MATZKE/AFP/PROFIMEDIA

U korak s Vanjom i Lukom idu i Ivan Perišić i njegova supruga Josipa koji svoju privatnost čuvaju u velikoj tajnosti. Njihova ljubav počela je još u srednjoškolskim danima. Iako Perišićeva supruga izbjegava javnost, rijetko se zajedno pojavljuju na društvenim događanjima, ali ona pak objavljuje njihove fotografije na društvenim mrežama. Crkveno su se vjenčali 2020. na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Za najposebniju prigodu kao što je vjenčanje, Josipa je odjenula vjenčanicu slavne britanske dizajnerice Vivienne Westwood, koju je nosila i na građanskom vjenčanju 2012. Prošle godine par je dobio sina Luku, a već su imali devetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnju kćer Manuelu.

image

Mateo i Izabel Kovačić

MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

Zanosna plavuša Izabel Kovačić supruga je nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, a za njihovu ljubavnu priču mediji tvrde da je jedna od najljepših. Njih dvoje upoznali su se pak na najčednijem mogućem mjestu, a to je župna crkva u Sesvetskim Selima gdje je on bio ministrant, a ona pjevala u crkvenom zboru. Kada je postala njegova supruga, mediji nisu prestajali pisati o ovom paru, a posebno uzbude javnost kada objavljuju zajedničke fotografije na društvene mreže. Vjenčali su se 2017. u Sesvetama, a na proslavi su bile mnoge zvijezde madridskog Reala gdje je Mateo tada igrao. Za nju kažu da je jedna od bolje odjevenih žena na estradi, a zahvaljujući stilu i eleganciji, osnovala je svoj modni brend ‘Lunilou‘ zajedno sa sestrom Ivanom Čirjak i to već 2015. godine. Zajedno imaju sina Ivana.

image

Dominik Livaković i Helena Matić Livaković

TOMISLAV KRISTO/CROPIX CROPIX

Hrvatska Meghan Markle, kako su je mediji svojedobno prozvali, odnosno Helena Matić, supruga je vratara Dominika Livakovića. Poznato je da se par upoznao u zajedničkom društvu, a njihova ljubav polako je tinjala iz prijateljstva. Njihova ljubav nije bila na prvi pogled, a on ju je iznova i iznova osvajao, sve dok Helena nije popustila. Oboje su jako samozatajni, te svoju privatno ne vole dijeliti s medijima. Brinetu je samozatajni Livaković osvojio duhovitošću, a bilo je teško s obzirom na to da nije razgovorljiv. Helena je prije tri godine diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Prošle godine, 2022. izgovorili su ‘da‘ u crkvi Svete Stošije u Zadru, a nakon toga slavlje se nastavilo u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima. Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a na popisu uzvanika pronašli su se i Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida te Danijel Subašić. Mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Graše – ‘Jel‘ ti reka ‘ko‘. U vezi su od 2017. godine, a još uvijek nemaju djecu.

image

Silvija i Marcelo Brozović

INSTAGRAM/ SILVIJA BROZOVIć

Još jedna WAGsica koja ne voli pažnju medija je supruga Marcela BrozovićaSilvija. Tek ponekad objavljuje fotografije na društvene mreže, a poznato je da je studirala biologiju na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu. Nakon četiri godine veze, vjenčali su se na privatnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici u Velikoj Gorici, a ona, kao i prethodne WAGsice, svog heroja vjerno bodri s tribina. Zajedno imaju sina Rafaela i kćer Auroru.

image

Andrej Kramarić i Mia Čurković

KRISTIANA LUCCA

Andrej Kramarić i njegova atraktivna Mia u mirnu luku zaplovili su 2021., a nedugo nakon – već u kolovozu iste godine postali su i roditelji sinčića Viktora. Poznato je da je njihova ljubavna priča zaiskrila 2017. godinu dana nakon Andrejeva transfera u njemački klub Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia studirala veterinu, svoju vezu su održavali na daljinu. Odmah nakon što je diplomirala, veterinarka se preselila u Heidelberg gdje su pronašli zajednički dom iz snova.

image

Ivana Vida

TOM DUBRAVEC CROPIX

Par o kojem su gotovo svi konstantno brujali, kada se doznalo za njih je hrvatski stoper Domagoj Vida i njegova supruga Ivana. Bivša kraljica Hrvatske upoznala je svog supruga je jednom noćnom klubu, a nakon četiri godine ljubavi, 2017. okrunili su je brakom. Prije nego je upoznala supruga, ova atraktivna crnka borila se da izgradi uspješnu manekensku karijeru pa je bila prva pratilja Miss Dalmacije te je studirala ekonomiju, a 2015. osvojila najveću titulu, već spomenutu za kraljicu Hrvatske. Kako domaći mediji navode, te titule se odrekla kada im je rođen sin David.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Jedna od najljepših je diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica HRT-a Iva Šarić, koja je svog odabranika Brunu Petkovića upoznala te 2019. godine kada je upravo njoj dao ekskluzivan intervju za emisiju Klub 7. Njihova ljubavna priča je poput neke bajke, a on ju je osvojio duhovitošću i iskrenom ljubavlju. Nakon godinu dana ljubavi, dobili su sinčića Adriana, a Iva iz prethodnog braka ima još dvojicu sinova Carlosa i Leona.

Linker
26. travanj 2024 00:23