Sasvim iskreno

Gisele Bündchen otvoreno progovorila o razvodu: "Prije sam preživljavala, sada živim!"

Manekenka je u intervjuu otvorila dušu i rekla da je sretno nastavila u novu fazu svoga života.

Razvod supermodela Gisele Bündchen i Toma Bradyja nastavlja puniti medijske stupce i godinu dana nakon što su službeno potvrdili svoj razlaz. Manekenka je sada u intervjuu za CBS, po prvi put ovako otvoreno progovorila o razvodu te pred svijetom "istresla dušu" i priznala kako se osjećala prije i, sada, nakon razvoda.

U nadolazećem intervjuu 43-godišnja Gisele otkrila je da je prije razvoda samo preživljavala te da je sad sretno nastavila u novu fazu svojeg života: "Mislim da sam prije više preživljavala, a sada živim, što je potpuno drugačije" kazala je manekenka te otkrila da su ona i suprug još dok su bili u braku "razdvojili". Dok je pričala o razlozima razvoda naglasila je da to nije bilo nešto što je nužno željela: "To nije nešto što sam sanjala i čemu sam se nadala. Moji su roditelji su u braku 50 godina i zbilja sam željela da mi se to dogodi..." priznala je, pa nastavila: "Ali mislim da moraš prihvatiti da se ponekad zbližavate, a ponekad razdvajate. On je otac moje djece i uvijek mu želim sve najbolje i zahvalna sam što mi je podario prekrasnu djecu" zaključila je. Kao glavni razlog njihova razvoda uglavnom se spominje njezina zabrinutost oko utjecaja sporta na Bradyjevo zdravlje, a navodno mu je čak i dala ultimatum da se umirovi ili će njihov brak završiti. Igrač američkog nogometa to je i učinio početkom 2022. da bi se vrlo brzo predomislio te vratio karijeri profesionalnog sportaša. To je izgleda i presudilo njihovu braku jer su u listopadu iste godine službeno objavili da se razvode, a on je početkom ove godine službeno stavio točku na nogometnu karijeru.

image

Tom Brady i Gisele Bündchen na Met Gali 2018.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Gisele i Tom upoznali su se 2007., a u braku koji trajao više od desetljeća dobili su dvoje djece, kćer Vivian i sina Benjamina, a Brady ima i starijeg sina, 15-godišnjeg Jacka kojeg je dobio u vezi s Bridget Moynahan. Nakon nekoliko mjeseci šuškanja, u kolovozu je stigla potvrda da je Tom nakon razvoda nastavio i to s Irinom Shayk, supermodelom i bivšom djevojkom glumca Bradleyja Coopera. Kako se čini prema navodima izvora bliskim sportašu, on je iznimno sretan s novom djevojkom te se trudi da veza potraje. Gisele se pak povezuje s instruktorom jiu-jitsua, Joaquimom Valenteom s kojim je se često može vidjeti u javnosti, ali i na putovanjima među kojima je i ono na Costa Ricu gdje su ih fotografi ulovili ovog proljeća.

Linker
22. travanj 2024 20:15