OCONNOR-ARROYO/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Prava ljubav

Glumac priznao da je ona došla u pravo vrijeme: ‘5 godina prije to bi bila samo burna afera‘

Slavni glumac Joshua Jackson dugo se opirao braku i roditeljstvu, sve dok nije sreo lijepu britansku glumicu i mankenku koja mu je pormijenila život - nakon godinu dana veze ga je zaprosila, a danas su roditelji djevojčice Janie.

Slavni glumac Joshua Jackson dugo se opirao braku i roditeljstvu, sve dok nije sreo lijepu britansku glumicu i mankenku koja mu je pormijenila život - nakon godinu dana veze ga je zaprosila, a danas su roditelji djevojčice Janie.

"Da smo se upoznali pet godina ranije, vjerojatno bismo imali samo burnu aferu", rekao je Joshua Jackson, glumac kojeg se sigurno sjećate iz hit serije "The Affair" i zvijezda nove serije "Fatalna privlačnost", o odnosu sa svojom suprugom, britanskom glumicom Jodie Turner-Smith. Naime, kako je objasnio, dok ju nije upoznao ni na kraj pameti mu nisu bili ni brak ni djeca. Par se vjenčao u tajnosti krajem 2019., a u travnju 2020. postali su roditelji djevojčice Janie.

‘‘Danas ne bih mogao zamisliti jutro bez buđenja kraj svoje predivne supruge i kćerkice. Vjerojatno je to zrelost koja je došla s godinama. Sve se posložilo u pravom trenutku‘‘, kazao je glumac koji se proslavio ulogom u tinejdžerskoj seriji ‘‘Dawson‘s Creek‘‘. Jackson, koji je prije braka bio deset godina u vezi s kolegicom Diane Kruger, otkrio je i kako nije on taj koji je zaprosio suprugu već je to ona učinila tijekom zajedničkog odmora u Nikaragvi.

image

Neraskidiva veza između tate i kćeri

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ne znam je li to planirala ili se to dogodilo spontano, ali nisam očekivao takav zaplet i instinktivno sam odgovorio – da. A sada imamo ovu prekrasnu bebu koja je doslovno rezultat i manifestacija naše ljubavi", kazao je glumac te dodao da je nemoguće gledati u lice svog djeteta, a da ne osjeća ljubav prema svojoj ženi.

Manekenka i glumica također je puna hvale prema čovjeku svog života. "Toliko je čarobno gledati ga samo kao oca. Ne mogu se naime, sjetiti osobe koja nema neki problem s očinskom figurom, pa kada gledam koliko je on divan otac pomislim koliko je moja kći sretna što ima prekrasan odnos sa svojim tatom. On je ljubav mog života."

Linker
26. travanj 2024 15:48