VALERIE MACON AFP
Stabilno je

Hitno podvrgnut operaciji: Glumac nakon nesreće s ralicom i dalje na intenzivnoj

Zvijezda Marvelovih filmova na Novu godinu je htio očistiti snijeg na svom imanju, no dogodila se strašna nezgoda.

Zvijezda Marvelovih filmova na Novu godinu je htio očistiti snijeg na svom imanju, no dogodila se strašna nezgoda.

Glumac Jeremy Renner podvrgnut je operaciji nakon nesreće s ralicom za snijeg. Zvijezda Marvelovih filmova zadobila je teške ozljede na njegovom imanju u Renu u državi Nevadi. Nesreća se dogodila na samu Novu godinu, a glumac je operiran u ponedjeljak.

"Možemo potvrditi da je Jeremy pretrpio ozljedu prsa kao i ortopedske ozljede, a podvrgnut je operaciji 2. siječnja 2023. Nakon operacije zbrinut je na odjelu intenzivne skrbi u kritičnom, ali stabilnom je stanju", kazali su Rennerovi predstavnici za People.

"Jeremyjeva obitelj htjela bi izraziti zahvalnost nevjerojatnim liječnicima i sestrama koji se brinu za njega, službi Truckee Meadows Fire and Rescue, šerifu okruga Washoe, gradonačelnici Reno Cityja Hillary Schieve te obiteljima Carano i Murdock. U sve to iznimno su oduševljeni te cijene ljubav i potporu koja dolazi od njegovih obožavatelja", stoji još u izjavi.

image

Jeremy Renner zbrinut je u bolnici

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

O cijelom incidentu oglasile su se i lokalne vlasti, u službenoj izjavi opisali su kako je 51-godišnji glumac prebačen u bolnicu.

"Oko otprilike devet sati 1. siječnja 2023., ured šerifa okruga Washoe reagirao je na traumatsku ozljedu na području Mt. Rose Highway u Renu, Nevada. Po dolasku, zamjenici u koordinaciji s Truckee Meadows Fire Protection District i REMSA Health dogovorili su medicinski transport gospodina Jeremyja Rennera zračnim putem do lokalne bolnice", piše u službenoj izjavi šerifovog ureda.

Kako prenose strani mediji, raliga je glumcu prešla preko noge, a zbog teških ozljeda izgubio je puno krvi.

Linker
03. svibanj 2024 17:08