Jeff Bezos i Lauren Sánchez

 DREW ANGERER AFP
Ukrala poglede

Hrabro izdanje za Bijelu kuću: Zaručnica Jeffa Bezosa zadivila u raskošnoj crvenoj korzet haljini

Američki milijarder i njegova partnerica Lauren Sánchez ponovno su oduševili elegantnim izdanjem, ovoga puta na večeri u Bijeloj kući. Par se pridružio Bidenovima i drugim zvijezdama na dočeku japanskog premijera Fumija Kishida i njegove žene Yuko.

Američki milijarder i njegova partnerica Lauren Sánchez ponovno su oduševili elegantnim izdanjem, ovoga puta na večeri u Bijeloj kući. Par se pridružio Bidenovima i drugim zvijezdama na dočeku japanskog premijera Fumija Kishida i njegove žene Yuko.

Zaručnica Jeffa Bezosa (60), novinarka i filantropkinja Lauren Sánchez (54), oduševila je raskošnom grimiznom haljinom s korzetom tijekom zajedničkog posjeta Bijeloj kući. Sánchez i Bezos bili su među brojnim zvijezdama pozvanim na svečanu večeru u čast japanskog premijera Fumija Kishida i njegove žene Yuko.

Sánchezinu haljinu brenda Rasario s otvorenim ramenima koja stoji nešto više od 2000 eura krase detalji od čipke, korzet i svilena suknja do poda. Kombinirala ju je s parom kožnih salonki Gianvito Rossi Flavia sa svjetlucavim detaljima čija je cijena 1100 eura, a kroz njezinu spuštenu i blago valovitu kosu provirivale su predivne dijamantne naušnice. Sánchezina kombinacija daleko je "hrabrija" od onih koju gosti obično nose na večeri u Bijeloj kući, a za svoj je izgled dobila samo pohvale. Njezin zaručnik, milijarder, osnivač Amazona i vlasnik Washington Posta, odabrao je crni smoking u kombinaciji sa svilenom leptir-mašnom na vrhu čiste bijele košulje.

image

Jeff Bezos i Lauren Sánchez na večeri u Bijeloj kući u čast japanskog premijera Fumija Kishida i njegove žene Yuko

DREW ANGERER AFP
image

Sánchez i Bezos bili su među brojnim zvijezdama koje su pozvane na svečanu večeru

DREW ANGERER AFP

Među ostalim sudionicima iz medija i svijeta showbizza bili su glavni izvršni direktor Applea Tim Cook i potpredsjednica Lisa Jackson, glumac Robert De Niro i njegova djevojka Tiffany Chen te japansko-američki osvajači olimpijskih medalja Kristi Yamaguchi, Alex i Maia Shibutani. Prema CBS Newsu, tema događaja bila je "proslava proljeća", a gosti su uživali u bogatim delicijama s jelovnika.

Američki poslovni magnat, investitor i filantrop Bezos često se nalazi na vrhu popisa najbogatijih ljudi na svijetu. Pored Amazona, Bezos uložio je u različite druge projekte i kompanije, uključujući SpaceX, Blue Origin, The Washington Post i mnoge druge. Otkada je objavio svoju vezu sa Sánchez, zbog koje se u travnju 2019. razveo se od supruge MacKenzie Scott, majke njegovo četvero djece, njihova veza ne prestaje privlačiti pažnju javnosti. Nedavno su se vratili s putovanja u Japan gdje su istraživali hramove, slikali se i šetali među trešnjinim stablima koja su trenutno u cvatu. "Japan, ukrao si nam srce", navela je Sánchez u opisu objave na Instagramu.

Crvena simbolizira sreću i sreću u japanskoj kulturi, a izgleda da je i Sánchezina omiljena boja. Nosila je duboku crvenu haljinu Lever Couture na Oscar partyju Vanity Faira 2024. prošlog mjeseca, a uoči svog 54. rođendana prošlog prosinca odjenula je seksi crveni look inspiriran donjim rubljem i proslavila s grupom prijateljica koje su sve također nosile crveno.

Linker
27. travanj 2024 17:41