Mandatory Credit: Photo by David Fisher/Shutterstock (12868874ou)
Amelia Warner and Jamie Dornan
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 27 Mar 2022

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Neobično priznanje

Iako je zarađivao više od 11.000 eura dnevno, Jamie Dornan kaže kako je mrzio modeling

Prije glumačke karijere, jedan od najzgodnijih glumaca današnjice se godinama bavio manekenstvom. U najnovijem intervjuu ipak je priznao da u tome nimalo nije uživao, iako je odlično zarađivao.

Prije glumačke karijere, jedan od najzgodnijih glumaca današnjice se godinama bavio manekenstvom. U najnovijem intervjuu ipak je priznao da u tome nimalo nije uživao, iako je odlično zarađivao.

Iako smo ga najviše upamtili po glavnoj ulozi u filmovima ‘‘Pedeset nijansi sive‘‘, prije uspješne glumačke karijere Jamie Dornan bavio se modelingom. Ipak, izgleda kako mu se to nije previše sviđalo. 41-godišnji glumac radio je s luksuznim brendovima kao što su Calvin Klein, Dior i Armani, zarađujući do gotovo nevjerojatnih 11.000 eura dnevno. No, u najnovijem intervjuu za Radio Times ispričao je kako to bio posao koji je zapravo mrzio.

‘‘Jako mrzim kada me fotografiraju, a čak deset godina bio sam plaćen upravo kako bi me ljudi mogli fotografirati‘‘, rekao je Dornan koji se u vode modelinga prvi puta bacio još 2001. godine.

image

Jamie Dornan godinama se bavio modelingom kako bi mogao platiti stanarinu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Naime, kada je odlučio postati glumac, bio je spreman na sve, pa čak i na to da se bavi manekenstvom kako bi plaćao stanarinu. U nekoliko je navrata naglašavao kako je upravo zbog te odluke jako dugo bio "obilježen" jer su ga mnogi redatelji smatrali tek ljepuškastim glumcem, nekadašnjim manekenom koji nema što ponuditi. Toga je bio i sam svjestan.

‘‘Proveo sam nekoliko godina u modnom svijetu, naslonjen na zid, glumeći depresiju dok su me fotografirali, no kada sam želio pokazati da znam i glumiti, nitko me nije shvaćao ozbiljno. Morao sam razbiti te predrasude‘‘, požalio se jednom prilikom.

Linker
27. travanj 2024 10:39