CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK
krah braka

Idila je kratko trajala: Frizer Kim Kardashian razvodi se od supruga nakon samo sedam mjeseci

Poznati frizer Chris Appleton podnio je zahtjev za razvod od svog 12 godina mlađeg supruga Lukasa Gage nakon nepunih sedam mjeseci braka.

Poznati frizer Chris Appleton podnio je zahtjev za razvod od svog 12 godina mlađeg supruga Lukasa Gage nakon nepunih sedam mjeseci braka.

Nešto više od šest mjeseci potrajala je bračna idila glumca Lukasa Gage i frizera Chrisa Appletona. Četrdesetogodišnji frizer podnio je zahtjev za razvod braka na sudu u Los Angelesu u kojem se kao datum razdvajanja navodi 10. studeni, a iz sudskih dokumenata vidljivo je i da se kao razlog razvoda navode "nepomirljive razlike". Što je točno kumovalo bračnom krahu za sada nije poznato jer se glavni akteri ove priče o svemu do sada nisu javno oglasili.

Inače, Appleton se proslavio kao frizer slavnih dama, a najpoznatije klijentice su mu reality zvijezda Kim Kardashian i pjevačica Jennifer Lopez. Gage je pak najpoznatiji po ulozi u prvoj sezoni serije "Bijeli lotus", a ulogu je ostvario i u Netflixovoj uspješnici "Ti".

Glasine o njihovoj vezi započele su već u ožujku kada je Appleton podijelio fotografije na Instagram profilu tijekom putovanja u Meksiko. Chris je vezu potvrdio nedugo nakon toga gostujući u talk showu "The Drew Barrymore Show" gdje je pričao o Gageu i potvrdio glasine o novoj ljubavi. "Jako sam sretan i zaljubljen. Zahvalan sam što cijeli svoj život sada mogu dijeliti s nekim tako posebnim", rekao je tom prilikom. Izvori bliski Chrisu bili su iznenađeni njegovom odlukom da brzo stupi u brak, no veselila ih je činjenica što je napokon, barem kako se tada činilo, pronašao svoju srodnu dušu koju je jako dugo tražio.

Gage u svom prvom medijskom istupu također nije štedio komplimente na Chrisov račun. U intervjuu za Today show govorio je o vezi s poznatim frizerom i istaknuo koliko mu je odnos s njim upotpunio život. "Jako sam sretan i zaljubljen, a uz to on i odlično izgleda", rekao je Gage koji je nešto kasnije u intervjuu za People kazao i da je teško naći pravu osobu i da se to često dogodi kad se čovjek najmanje nada, a upravo taj scenarij doživio je i na svojoj koži. "Bio sam jako dugo sam i nikad nisam mislio da ću pronaći nekoga s kime mogu provesti ostatak života", rekao je 28-godišnji glumac.

Ljubav uskoro bivših supružnika planula je vrlo brzo nakon upoznavanja u veljači ove godine, a nakon samo mjesec dana veze odlučili su svoj odnos podići na višu razinu - zarukama. U bračnu luku uplovili su nedugo nakon toga, točnije 22. travnja ove godine na intimnoj ceremoniji na kojoj je prisustvovalo samo šest uzvanika. Gage je nakon vjenčanja medijima rekao da ih je vjenčala Chrisova dugogodišnja prijateljica i suradnica Kim Kardashian, a goste je zabavljala pjevačica Shaina Twain.

Chris i Luke zajedno su išli i na razna događanja, a s Kim Kardashian često su se družili i privatno. Kim je tako na svojim društvenim mrežama u travnju ove godine otkrila kako se provodi na Usherovom koncertu u Las Vegasu u društvu Gage i Appletona. Samo dva mjeseca kasnije Appleton je proslavio svoj 40. rođendan, a Gage ga je tada iznenadio zabavom na privatnoj jahti. U javnosti su uvijek odavali dojam skladnog para pa je mnoge ova vijest o iznenadnom razvodu poprilično iznenadila.

Linker
27. travanj 2024 02:31