Nema spasa za brak

Ipak je kraj, nije oprostila nevjeru: Natalie Portman skinula vjenčani prsten

Glumica i plesač brak su sklopili 4. kolovoza 2012., a to znači da su jedanaestu godišnjicu dočekali zahlađenih odnosa i udaljeni tisućama kilometara.

Glumačka zvijezda Natalie Portman boravi ovih dana u Sydneyu, a onamo je stigla bez supruga Benjamina Millepieda i ne noseći vjenčani prsten na ruci. Povod njezinog dolaska zbivanja su koja se održavaju uz Svjetsko nogometno prvenstvo za žene čiji su domaćini Australija i Novi Zeland, a 42-godišnja Portman došla je kao suosnivačica ženskog nogometnog kluba Angel City FC, kojeg je utemeljila zajedno s tenisačicom Serenom Williams, glumicama Evom Longoriom i Americom Ferrerom i drugima. Jednostavno odjevena Portman nije nosila vjenčani prsten, uočio je US Weekly, a to je postalo vidljivo kad je izvadila lijevu ruku iz džepa sakoa.

image

Fotografi su uspjeli snimiti lijevu Natalienu ruku bez vjenčanog prstena

MEDIA-MODE/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako se već pisalo, glumičin brak s 46-godišnjim baletanom i koreografom Millepiedom zapao je u tešku krizu nakon što je prije nekoliko mjeseci procurilo da ju je prevario s 20 godina mlađom glamuroznom francuskom klimatskom aktivisticom Camille Étienne. Dobro obaviješten izvor tada je rekao za US Weekly da se Portman osjeća „poniženom” zbog tog preljuba, no istodobno vjeruje da je to bila tek „kratka i glupa veza koja Benjaminu ništa ne znači”. Kasnije su ipak počeli stizati drugačiji signali, pa je drugi insajder otkrio kako nije sigurno hoće li Natalie i Benjamin uspjeti izgladiti sve što im je narušilo brak. „Razgovaraju i rade na tome zajedno za dobrobit svoje djece, 12-godišnjeg Alepha i šestogodišnje Amalije”, rekao je izvor, dodajući da Millepied žali zbog svojih postupaka. No, moguće je da mu je prekasno došlo iz drugih dijelova tijela u glavu, budući da je glumica sada skinula prsten koji je nosila još tijekom Roland Garrosa u lipnju. Zanimljivo je da su glumica i plesač brak sklopili 4. kolovoza 2012., što znači da su jedanaestu godišnjicu dočekali zahlađenih odnosa i udaljeni tisućama kilometara.

image

Još na Roland Garrosu u lipnju prsten se dobro vidio

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

Portman i Millepied upoznali su se 2009. na snimanju „Crnog labuda” u režiji Darrena Aronofskog, u kojem je ona glumila glavnu ulogu nestabilne balerine, za koju je nagrađena Oscarom, a on je radio koreografiju. Ljubav je brzo planula te je Benjamin prekinuo dugu vezu s balerinom Isabellom Boylston, a novi se par zaručio već iduće godine. Natalie je tada izjavljivala kako osjeća da je Benjamin prava osoba za nju, a on je još ove godine spremno govorio novinarima o tome kako njih dvoje balansiraju privatni život i karijere.

Linker
07. travanj 2024 09:53