SRDJAN VRANCIC CROPIX
POTVRDA IZ BOLNiCE

Jasmin Stavros ima rak kostiju: ‘Dijagnoza je loša, na zračenju sam, sve me boli‘

Pjevačev menadžer Ljubo Šeperić potvrdio nam je da je Stavrosu prije par dana postavljena teška dijagnoza, a javio nam se i Jasmin Stavros.

Pjevačev menadžer Ljubo Šeperić potvrdio nam je da je Stavrosu prije par dana postavljena teška dijagnoza, a javio nam se i Jasmin Stavros.

Dijagnoza je loša, sve me boli, krenuo sam na zračenje, ali se psihički dobro držim, tim nam je riječima popularni pjevač i kralj fešti Jasmin Stavros potvrdio vijest koja je rastužila naciju. Prije nekoliko je dana zbog bolova u leđima završio u karlovačkoj bolnici, odakle je zbog teške dijagnoze prebačen u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice u Zagrebu. Dijagnosticiran mu je karcinom kostiju i otad je na bolničkom liječenju, potvrdio nam je njegov menadžer Ljubo Šeperić.

image

Jasmin Stavros

NEJA MARKICEVIC CROPIX

"Psihički se jako dobro drži, premda je dijagnoza jako loša", ispričao nam je Šeperić, dodavši kako je zbog zdravstvenog stanja Jasmin bio primoran otkazati nadolazeće nastupe.

"Zasad je otkazano osam koncerata, a moguće da će se otkazati i ostali do kraja godine. Projekt ‘Tri mušketira‘ sa Zlatkom Pejakovićem i Mladenom Grdovićem također je stavljen na čekanje", rekao je Stavrosov menadžer Ljubo Šeperić.

image

Preklani je Jasmin Stavros ozlijedio lijevu nogu i završio na štakama

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

Zbog toga su svi Stavrosovi nastupi do daljnjeg stavljeni na čekanje, a brojni Jasminovi prijatelji, kolege i obožavatelji nadaju se čudu i što bržem oporavku kako bi omiljenog glazbenika ponovno vidjeli u njegovom elementu na pozornici.

Zdravstvenu kalvariju, doduše u mnogo blažem obliku, prošao je preklani, kad je baš kad se oporavio od operacije koljena - pao i slomio petnu kost. U svom stilu bio je nezaustavljiv i nastupao - na štakama.

"Neobičan je to osjećaj, jer sam navikao kretati se po pozornici, penjati se na zvučnike, skakati i plesati, a sada svojoj publici mogu jedino u ritmu pjesme mahati štakama. Ali ljudi to izgleda smatraju simpatičnim i apsolutno me razumiju, pa je na koncertima atmosfera odlična, možda i bolja nego inače", izjavio je tada ekskluzivno za Gloriju popularni pjevač, koji se nakon tjedana suživota sa štakama umorio od kretanja s medicinskim pomagalima i ovisnosti o pomoći drugih prilikom odijevanja, pakiranja i nabavke.

image

Aktivni život u Jastrebarskom

IVAN POSAVEC

Otkrio nam je da ga je izliječio tim njegovog prijatelja, doktora Čačića, kojem je zauvijek beskrajno zahvalan jer je stalno brinuo o njemu, svaki dan ga zvao da ga pita za zdravlje, a bio mu je i stalno na raspolaganju kad god je Stavros imao neko pitanje ili kakvu nedoumicu. A originalno nam je objasnio zašto mu nije bilo niti na kraj pameti da otkaže koncerte.

"Na koncerte bih bio otišao i sa samrtne postelje, toliko sam se u pandemiji zaželio nastupa, veselja i publike. Ali mi je žao što sam sad mnogo duže osuđen na život sa štakama", izjavio je neuništivi Stavros.

Glazbenu karijeru započeo je kao jedan od najboljih i najtraženijih bubnjara koji je kao studijski glazbenik tadašnjeg Jugotona surađivao s brojnim izvođačima, a četiri godine svirao je udaraljke u orkestru splitskog HNK. No, proslavio se nakon što se odlučio za samostalnu karijeru, a bez njegovih hitova "Umoran sam" i "Dao bi‘ sto Amerika" teško je zamisliti ijednu pravu feštu.

Žena njegovog života je supruga Žarka s kojom je podigao sinove Milu i Krešu, a supružnici se skrbe i za djevojčicu Lidiju, koju nisu uspjeli posvojiti jer su prema slovu zakona bili prestari za to.

Linker
26. travanj 2024 21:54