PROFIMEDIA
Ljetno slavlje

Jennifer Lopez i Ben Affleck će obnoviti zavjete nakon turbulentne prve godine braka

Holivudski par ovog ljeta obnavlja zavjete u raskošnoj vili koju su kupili za 60 milijuna dolara.

Holivudski par ovog ljeta obnavlja zavjete u raskošnoj vili koju su kupili za 60 milijuna dolara.

Sljedeći mjesec Jennifer Lopez i Ben Affleck će proslaviti svoju prvu godišnjicu braka nakon što su obnovili svoju romansu iz 2002. godine koja je zaokupila svijet showbizza. Iste su se godine i prvi put zaručili, a zatim su odgodili vjenčanje u rujnu 2003. i službeno se razišli u siječnju 2004. godine.

Ljubavi su dali drugu šansu i vezu obznanili 2021. na Jenniferin 52. rođendan. Zaručili su se u travnju 2022., a razmijenili zavjete mjesec dana kasnije, prvo u Las Vegasu, a onda u Benovoj kući u američkoj saveznoj državi Georgiji.

Prema Daily Mailu, izvor blizak paru rekao je da žele organizirati veliku zabavu do "kraja srpnja" ili "početka kolovoza" u njihovoj novoj vili na Beverly Hillsu koju su platili 60 milijuna dolara.

Izvor je za strani medij čak inzistirao na tome da je Benova i Jenniferina ljubav jača nego ikad - unatoč svim glasinama da je početkom ove godine bilo problema u raju.

“Jen i Ben su zaljubljeni više nego ikad i ova posljednja godina braka bila je, jednom riječju, spektakularna. Sva njihova djeca su sjajna, obitelji su usklađene. A kako bi sve to proslavili, kako im se bliži prva godišnjica braka, oboje žele obnoviti zavjete i pokazati koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Ovu drugu priliku ne uzimaju zdravo za gotovo", tvrdi izvor.

Osim na privatnom planu, par vjeruje da je veza pomogla njihovim karijerama. "Oboje su tako sretni romantičnom i emocionalnom fazom svoje veze da se to prelijeva i na njihove profesionalne živote jer oboje misle da rade najbolje što su ikada radili. To je zato što jedno drugome čuvaju leđa i u potpunosti se podupiru u svemu što rade, što čini tako ograničenu količinu stresa s kojim se moraju nositi", rekao je izvor i dodao da se par ne obazire na negativne komentare i da žele nastaviti izražavati svoju ljubav.

Linker
26. travanj 2024 02:58