IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Prevladale emocije

Joe Jonas se oglasio nakon tračeva o njegovom braku: ‘Bio je ovo ludi tjedan‘

Nakon službene objave o razvodu, medijima su se počela širiti različita nagađanja o razlozima prekida.

Nakon službene objave o razvodu, medijima su se počela širiti različita nagađanja o razlozima prekida.

Vijest o razvodu 34-godišnjeg Joea Jonasa i 27 Sophie Turner iznenadila je javnost jer se činilo kao da je ovaj par jedan od najskladnijih u Hollywoodu. Takav glas ih je pratio, no kao i uvijek, nikad se ne zna što se događa iza zatvorenih vrata. Oni koji poznaju par nisu toliko iznenađeni razvojem situacije jer su Joe i Sophie cijelo ljeto živjeli na različitim adresama.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Sophie Turner od svibnja u Engleskoj snima novi serijal, što je jedan od razloga razdvojenosti, a što je točno presudilo ovom paru, nije još uvijek poznato. Diskurs koji se odmah "uhvatio" u javnosti je - djevojčice su ostale kod kuće s tatom, a glumica se radije zabavljala nakon odrađenih snimanja. "Nije to bila nagla i impulzivna odluka, nego je to u Jonasu dugo kuhalo i napokon se odlučio sve prelomiti", kazali su njegovi poznanici, no sada je nakon svega i sam pjevač oglasio, i to za vrijeme koncerta u Los Angelesu.

Za vrijeme nastupa nije nosio vjenčani prsten te se obratio se publici prije izvođenja pjesme "Hesitate" koja je objavljena 2019. godine, a inspirirana je s njegovom bivšom.

"Lud tjedan je iza mene, zar ne?", rekao je glazbenik i nastavio: Samo sam vam želio kazati, ako nije došlo iz mojih usta, nemojte vjerovati". Zahvalio se svim okupljenima na podršci i ljubavi te im je poručio da ih voli.

Par se, inače, upoznao 2016. godine, vjenčali su se tri godine kasnije i postali su roditelji Wille (3) i druge kćerkice koja je rođena prije 14 mjeseci, a čije ime još nisu javno otkrili. Glasine o razvodu potvrdili su zajednički riječima:

"Nakon četiri predivne godine, zajedno smo odlučili okončati naš brak. Postoji toliko priča i nagađanja o razlozima razvoda, no zaista je riječ o zajedničkoj odluci i nadamo se da svi mogu ispoštovati našu želju za privatnosti, za nas i djecu".

Linker
27. travanj 2024 13:53