Hugh Jackman and Deborra-Lee Furness

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
silne nekretnine

Kako će Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness podijeliti pozamašnu imovinu?

Nakon što su nakon gotovo 30 godina obavijestili javnost da se razvode, jedan od omiljenih parova sada planira na prijateljski način podijeliti svoju imovinu.

Nakon što su nakon gotovo 30 godina obavijestili javnost da se razvode, jedan od omiljenih parova sada planira na prijateljski način podijeliti svoju imovinu.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness navigiraju kroz svoj "prijateljski razvod" koji zahtijeva dijeljenje njihove imovine koji iznosi i do 290 milijuna američkih dolara. Kako imaju pozamašnu zajedničku imovinu, zvijezda filma "Wolverine" i njegova žena žele podijeliti svoju imovinu pošteno, na pola. "Njihovi životi su bili toliko isprepletani, stoga je to iznimno težak i mukotrpan proces podjele imovine i financija, rekao je izvor. Također žele svoj razvod obaviti u prijateljskom raspoloženju.

U 2010. godini, Hughovo bogatstvo se procijenilo na oko 257 milijuna dolara, a većina novca je došla iz Marvelove franšize. Svoj prvi zajednički dom, stan, par je kupio 1997. godine za 240 tisuća američkih dolara. Imaju nekretnine po Australiji i Americi, u New Yorku imaju troetažni stan koji su kupili 2009. godine, a sastoji se od pet soba, pet kupaonica, kuhinje, teretane, knjižnice i terase. Stan je originalno trebao koštati 40 milijuna dolara, ali je Hugh isposlovao da ga kupi za "samo" 21 milijun dolara.

image
DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Također imaju i kuću na poznatom ljetovalištu Hamptons. Izrada glavne kuće je još u tijeku i ne očekuje se da će biti gotova do kraja godine, a obitelj je u međuvremenu boravila u gostinjskoj kući. U Australiji imaju apartman na obali mora kod plaže Bondi. Novo izgrađeni apartman se lijepo slaže s holivudskim luksuzom i tipičnim australskim pogledom na plažu. Prostrano imanje ima vrhunsku kuhinju i podove koji su izgrađeni od europskog hrasta. Prostrani balkon nudi besprijekoran boravak u zatvorenom i na otvorenom.

U kolovozu 2022. godine par je kupio i penthouse u četvrti Chelsea u New Yorku, prostire se na 440 metara kvadratnih, ima svijetli i prozračni otvoreni raspored s četiri spavaće sobe koje se nalaze oko zajedničkih drvenih prostora. Stan također ima prozore koji sežu od poda do stropa te pružaju predivan pogled na grad.

image

Stan kojeg su zajedno kupili u New Yorku

ELLIMAN/PLANET/PROFIMEDIA

Šokantne vijesti o razvodu stigle su prošlog tjedan - par je zajedno bio gotovo 30 godina, a dobili su i dvoje djece - danas 23-godišnjeg Oscara i 18- godišnje Ave. "Naša obitelj je uvijek bila naš najveći prioritet. Sljedeće poglavlje u životu otvaramo s ljubavlju, zahvalnošću i ljubaznošću. Jako cijenimo razumijevanje i poštivanje naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovo razdoblje", rekli su zajedničkoj izjavi. Upoznali su se 1995. godine na setu australske televizijske serije "Corelli" i odmah se zaljubili. Deborra je tada već bila poznata glumica, dok je Hugh bio na početku svoje glumačke karijere, a vjenčali su se za manje od godinu dana, 11. travnja 1996. godine te su postali jedan od omiljenih holivudskih parova.

Razlozi razvoda su još uvijek nejasni, a izvori bliski glumici su rekla da je Deborra shrvana zbog razvoda, jer je, navodno "došao preko noći". Ipak, ništa ne zamjera sada već skoro bivšem suprugu, nastoji razumjeti tu odluku, a kako kaže izvor blizak paru, trebat će vremena da joj sve slegne. Par je posljednji put viđen na crvenom tepihu kada su pohađali Met Galu u svibnju ove godine, a u srpnju su viđeni kako uživaju u Wimbledonu gdje su pratili muško finale.

Linker
27. travanj 2024 07:30