MASSIMO VALICCHIA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK MASSIMO VALICCHIA/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Viđena u LA-u

Kći Angeline i Brada snimljena prvi put u javnosti nakon što se odrekla očevog prezimena

Odluka 18-godišnje Zahare nikoga nije previše iznenadila, a smatra se da je prekinula kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa, s kojima Pitt već godinama ne komunicira.

Odluka 18-godišnje Zahare nikoga nije previše iznenadila, a smatra se da je prekinula kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa, s kojima Pitt već godinama ne komunicira.

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta snimljena je u javnosti prvi put otkako je javno otkrila da se odrekla očevog prezimena. Osamnaestogodišnja Zahara privukla je pažnju fotografa u Los Angelesu prilikom odlaska u trgovinu. Mnogi nisu ostali iznenađeni njezinom odlukom o odbacivanju očevog prezimena, pogotovo nakon što je američki glumac nedavno iznenadio reakcijom na upit novinara Peoplea, kojega je zanimalo koliko je ponosan na svoju kćer povodom njezinog upisa na fakultet.

image

18-godišnjakinja je viđena na ulicama Los Angelesa

SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA SL, TERMA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

‘‘Da, to je predivno. Stvarno predivno‘‘, kratko je prokomentirao. Video se u rekordnom vremenu proširio po društvenim mrežama, a mnogi su zaključili da Pitt vjerojatno nije niti znao da se Zahara uopće upisala na fakultet. Osim toga, mnogi smatraju da je Zahara prekinula svaki kontakt s ocem zbog braće Maddoxa i Paxa s kojima Pitt već godinama ne razgovara.

Iako je glumac pokušao popraviti odnose, posebno sa sinom Maddoxom, u tome nije uspio. Prema tvrdnjama jednog izvora, Brad je jako uzrujan što Maddox ne želi ni čuti za njega te mu sav trud zapravo ne znači ništa.‘‘Poslao mu je dar za njegov 21. rođendan i poruku punu ljubavi kao posljednji pokušaj da se iskupi, ali nikad mu nije odgovorio‘‘, rekao je izvor blizak glumcu.

image
MATT PETIT/PICTURELUX/PROFIMEDIA MATT PETIT/PICTURELUX/PROFIMEDIA

Osim toga, nedavno je u javnost procurila poruka koju je njihov drugi sin Pax poslao Pittu na Dan očeva još davne 2020. godine. U njoj ga je nazvao ‘‘šu*kom svjetske klase i užasnom osobom vrijednom prezira‘‘.

‘‘Sretan Dan očeva ovom se*onji svjetske klase. Iznova si dokazao da si užasna osoba vrijedna prezira. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero djece koji u tvojoj prisutnosti drhte od straha. Nikada nećeš razumjeti ogromnu štetu koju si nanio mojoj obitelji jer si nesposoban za to‘‘, napisao je.

Podsjetimo, Angelina je 2022. godine podnijela tužbu protiv Pitta u kojoj je detaljno opisala događaj koji navodi kao zlostavljanje u privatnom zrakoplovu 2016. ‘‘Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši joj leđa. Djeca su pojurila unutra, a prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni‘‘, pisalo je u podnesku.

Linker
28. travanj 2024 18:48