Instagram
Teška odluka

Khloe Kardashian je u zadnji čas promijenila sinovo ime. Mnogi su šokirani prvobitnim izborom

Sin reality zvijezde Khloe Kardashian i košarkaša Tristana Thompsona prvobitno je imao drugačije prezime, a poznat je razlog zašto je dobio novo.

Sin reality zvijezde Khloe Kardashian i košarkaša Tristana Thompsona prvobitno je imao drugačije prezime, a poznat je razlog zašto je dobio novo.

Časopis People saznao je da je sin Khloe Kardashian na rodnom listu bio naveden kao Baby Kardashian, odnosno Beba Kardashian, budući da majka nije mogla odlučiti koje će ime dati svom drugom djetetu s Tristanom Thompsonom. Prema kalifornijskom zakonu, roditelji mogu birati žele li da im dijete nosi očevo prezime, majčino prezime ili kombinaciju oba. Međutim, ono što roditelj odabere je trajno, što znači da bi za promjenu prezimena bio potreban sudski nalog. Khloe je u konačnici odlučila sina nazvati Tatum i dati mu očevo prezime Thompson iako je prvobitno bio Kardashian.

Khloe i Tristan dobili su sina u srpnju 2022., a prije pet godina dobili su kćerkicu True. U prošlotjednoj epizodi reality showa "The Kardashians", Khloe je rekla majci Kris Jenner kako su izgledali prvi mjeseci sa sinom Tatumom. "Prvih nekoliko mjeseci je stvarno bilo luda", rekla je uz smijeh. "Trenutno spava do četiri ujutro svake noći i to je baš božji dar jer je početak stvarno lud."

"Jednostavno zaboraviš kako je početak zapanjujući, jer nitko to ne bi iznova ponavljao kad bi se sjetio kako je početak mučan”, dodala je vlasnica brend Good American o prvim danima s novorođenim djetetom.

image
PROFIMEDIA

Kris je zatim razgovarala s Khloe o problemima surogat majčinstva i kako je Khloe trebalo malo više vremena da se poveže s Tatumom nego sa svojom kćeri True. Kris je rekla kćerki da ne smije biti toliko kritična sama prema sebi jer svaki put kada dođe u goste, vidi koliko je brižna majka i koliko voli svoju djecu.

"Voljela bih da nisam toliko kritična prema sebi," rekla je Khloe te dodala "Jako sam ljubazna prema svima drugima, samo nisam baš ljubazna prema sebi. Ali biti mama je uistinu jedno od najčarobnijih iskustava ikada."

image
PROFIMEDIA

Linker
27. travanj 2024 05:41