HULU/EVERETT/PROFIMEDIA
Ne pada joj na pamet

Khloe Kardashian oduševila fanove odbivši Tristanovu prosidbu

Serijski preljubnik kleknuo je ispred nje prije nego li je ovog ljeta surogat majka rodila njihovo drugo dijete, no ovaj put se nije dala obrlatiti.

Serijski preljubnik kleknuo je ispred nje prije nego li je ovog ljeta surogat majka rodila njihovo drugo dijete, no ovaj put se nije dala obrlatiti.

Koliko god to nekome zvučalo nevjerojatno, Khloe Kardashian odbila je bračnu ponudu Tristana Thompsona, američkog košarkaša koji već godinu dana nema svoj klub. Da ju je bivši - sadašnji - ili tko zna u kojoj su fazi partner - zaprosio, doznalo se nedavno u reality showu "The Kardashians", na platformi Hulu. Međutim, poduzetnica i reality zvijezda odbila je ponudu premda je tajming bio savršen: kleknuo je prije rođenja njihovog drugog djeteta u kolovozu ove godine. Naime, njihovog dječaka na svijet je donijela surogat majka jer su je liječnici upozorili na to da bi joj druga trudnoća mogla ugroziti život.

Prosidbu serijskog preljubnika opisala je riječima: "Bilo mi je ponižavajuće i bolno." Što reći? Nakon svega što joj je Thompson priuštio, njeni fanovi su oduševljeni.

"Rekla sam mu da se moram pobrinuti da ovo bude potpuno drugačiji odnos jer želim biti ponosna što mogu reći da sam zaručena za bilo koga. Zato trenutno neću prihvatiti ponudu. Koliko god mu je to bilo bolno čuti, to je istina. Nikada neću nešto prihvatiti reda radi ili nekome dati lažnu nadu", pojasnila je reality zvijezda koju je zbog Thompsonovih eskapada žalila cijela Amerika.

Otkako su 2016. započeli vezu, zna se za njegove četiri indiskrecije. Slab je na Instagram modele: prije pet godina viđen je kako s manekenkom Lani Blair odlazi u hotelsku sobu. S bivšom prijateljicom svoje drage, Jordyn Woods, ljubio se 2018., samo nekoliko dana prije nego je Khloe rodila njihovo prvo dijete, kćer True, piše Metro. Povezuje ga se i s manekenkom Sydney Chase, dok je s fitness modelom Maralee Nichols u prosincu 2021. dobio sina: spetljali su se u isto vrijeme kada je s Khloe planirao rođenje njihovog drugog djeteta posredstvom surogat majke.

image

Michele Morrone zvijezda je erotskog projekta "365 Days".

NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA

Za sada se suosnivačica modne marke Good American dobro drži. Ne želi ni vezu, a kamo li brak s preljubnikom. Možda joj je u bildanju samopouzdanja pomogao talijanski glumac Michele Morrone? Sa zvijezdom poljskog erotskog trilera „365 dana”, družila se, naime, na tjednu mode u Milanu, tijekom i nakon revije Dolce & Gabbana. Možda je to početak novog prijateljstva ili veze?

Linker
26. travanj 2024 08:45