STEWART COOK/SHUTTERSTOCK
SRETNE VIJESTI

Kourtney Kardashian i Travis Barker dobili su sina, otkriveno značenje imena

Dječak je njihova prva zajednička beba - uz njeno troje djece iz veze sa Scottom Disickom i njegovo dvoje djece iz bivšeg braka, zajedno imaju šestero.

Dječak je njihova prva zajednička beba - uz njeno troje djece iz veze sa Scottom Disickom i njegovo dvoje djece iz bivšeg braka, zajedno imaju šestero.

Zvijezda obiteljskog reality showa, Kourtney Kardashian i njezin suprug, američki glazbenik Travis Barker, postali su roditelji. Par se još uvijek nije oglasio, ali vijesti je za People potvrdio izvor blizak paru. U nedavnom gostovanju u podcastu One Life One Chance bubnjar benda Blink 182 otkrio je kako Kourtney i on očekuju sinčića te potvrdio kako ga planiraju nazvati Rocky Thirteen Barker.

A razloge zbog kojih su odabrali baš to ime objasnio je još u srpnju za E!Online.

"Rocky George je svirao gitaru za grupu Suicidal Tendencies, a i ‘Rocky‘ iz 1976. je "najveći boksački film svih vremena", otkrio je inspiraciju. Što se tiče srednjeg imena, za njega je 13 "najveći broj svih vremena". Muzičar i sam, među brojnim tetovažama, na tijelu ima urezane brojke "1" i "3".

Sretne vijesti stižu nakon teške trudnoće Kourtney Kardashian. Naime, ona je u posljednjem tromjesečju hitno hospitalizirana i operirana, a kako je kasnije otkrila - bio je ugrožen i njezin i život djeteta. Početkom rujna priznala je kako ju je to prestravilo, osobito jer su joj prve tri trudnoće bile zaista lagane.

"Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne", izjavila je tada.

S bivšim parterom Scottom Disickom, 44-godišnja Kourtney ima sinove Reigna Astona (8) i Masona Dasha (13), te kćer Penelope Scotland (11). Njezin 47-godišnji suprug, bubnjar rock grupe Blink 182 s bivšom suprugom, Shannom Moakler, dobio je sina Landona (20), a ostao je blizak i sa 24-godišnjom pokćerkom Atianom De La Hoya.

Osnivačica lifestyle platforme Poosh i njezin suprug prošlog ponedjeljka podijelili su na Instagramu zajedničku fotografiju, kako su se kostimirali povodom Halloweena: on je bio Beetlejuice, a ona se preodjenula u Lydiju Deetz, prekrivši trudnički trbuh haljinom od tila. Kako je izgledao trbuščić dok je iščekivala porod, također je nedavno pokazala na Instagramu.

Linker
26. travanj 2024 10:55