SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
Trudnički sjaj

Kourtney Kardashian pozirala u bikiniju i pokazala koliko joj trudnoća dobro stoji

Reality zvijezda ne skriva koliko je sretna s novom trudnoćom.

Reality zvijezda ne skriva koliko je sretna s novom trudnoćom.

Kourtney Kardashian, poznata reality zvijezda koja očekuje svoje četvrto dijete, prvo sa suprugom Travisom Barkerom, oduševila je obožavatelje otkrivši rastući trudnički trbuh u provokativnom bikiniju. Na slikama koje je podijelila na Instagramu, 44-godišnja Kourtney pozira u zelenom badiću s tankim vezicama koji izuzetno ističe njen trudnički trbuh, a ovaj poseban trenutak zabilježen je tijekom opuštajućeg dana na bazenu, gdje je Kourtney uživala sa svojom djecom.

image
Instagram

Kako su se fotografije proširile društvenim mrežama, obožavatelji su iskazali oduševljenje i podršku upućenu Kourtney koja je izgledala sretno i zadovoljno u ovoj fazi trudnoće.

Kourtney i Travis, koji su se vjenčali u svibnju 2022. godine, već imaju djece iz prethodnih veza. Kourtney je majka Masona Disicka (13), Penelope Disick (10) i Reigna Disicka (8), koje je dobila s bivšim partnerom Scottom Disickom, dok s druge strane, Travis ima sina Landon Barkera (19), kćer Alabamu Barkera (17) i pokćerku Atianu De La Hoya (24).

Par je tijekom godina izražavao želju za proširenjem obitelji, a Kourtney je čak izjavila da bi voljela imati još dvoje djece. Nakon dvogodišnjeg puta koji je bio obilježen problemima s plodnošću, par je konačno dobio ono što je htio. Kourtney je javno izrazila svoju zahvalnost i radost, a Travis je odgovorio riječima "Bog je velik". Iako su oboje iskusni roditelji, sada će zajedno proći kroz iskustvo stvaranja obitelji. Njihova sreća i ljubav jasno su vidljivi na fotografijama, a fanovi su presretni zbog skladnog odnosa.

Linker
27. travanj 2024 12:45