Janet Holden i Eric McCormack

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Djelovali su skladno

Kraj ljubavi! Zvijezda serije ‘‘Will i Grace‘‘ razvodi se nakon 26 godina braka

Eric McCormack, kojeg najviše pamtimo po ulozi Willa Trumana u poznatoj humorističnoj seriji, i njegova supruga Janet Holden nakon gotovo tri desetljeća ljubavne idile odlučili su krenuti odvojenim putevima.

Eric McCormack, kojeg najviše pamtimo po ulozi Willa Trumana u poznatoj humorističnoj seriji, i njegova supruga Janet Holden nakon gotovo tri desetljeća ljubavne idile odlučili su krenuti odvojenim putevima.

Eric McCormack, kanadsko-američki glumac kojeg najviše pamtimo po ulozi Willa Trumana u humorističnoj seriji ‘‘Will i Grace‘‘ razvodi se nakon 26 godina braka. Zahtjev za razvod predala je njegova supruga Janet Holden zbog, kako se navodi u sudskim dokumentima, nepomirljivih razlika.

Par je u braku dobio jedno zajedničko dijete, 21-godišnjeg sina Finnigana Holdena McCormacka, a još uvijek nije poznato jesu li glumac i njegova, uskoro bivša supruga, imali predbračni ugovor.

image

Par se upoznao na snimanju serije 1994. godine

FAYE SADOU/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA FAYE SADOU/MPI/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Eric i Janet posljednji su put zajedno viđeni 24. srpnja na zabavi u New Yorku, gdje su nasmijani pozirali za fotografe. Tada se nije dalo ni naslutiti da s njihovim brakom nešto nije u redu.

Dvojac se upoznao 1994. godine na snimanju televizijske emisije ‘‘Lonesome Dove‘‘ u Kanadi, u kojoj je Eric imao jednu od glavnih uloga, a ona je bila pomoćnica redatelja.

‘‘Upoznao sam Janet još 1994. godine na snimanju serije u kojoj smo oboje sudjelovali. Ja sam glumio, a ona je bila pomoćnica redatelja. U to vrijeme baš sam prekinuo vezu i nisam baš bio pouzdan i osoba od povjerenja. Izlazio sam s glumicama, ali Janet je jednostavno bila drugačija. Nosila je traperice i vozila kamionet‘‘, rekao je glumac jednom prilikom.

Iako su se odmah zaljubili, svoju su vezu neko vrijeme tajili. ‘‘Janet isprva nije bila previše oduševljena. Znala je da s glumcima nije jednostavno, to je kao da svoj posao stalno nosite kući, ali naposljetku sam ju uspio nagovoriti. Da smo u vezi skrivali smo gotovo godinu dana‘‘, govorio je tada McCormack koji još uvijek nije komentirao navode o razvodu.

image

U braku s Janer glumac je dobio 21-godišnjeg sina Finnigana Holdena McCormacka

JOHN NACION/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA JOHN NACION/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Inače, uskoro bivši supružnici vjenčali su se šest mjeseci prije McCormackove audicije za seriju "Will i Grace" koja mu je donijela veliku popularnost. To ni ne čudi jer je riječ o jednoj od najpopularnijih i najnagrađivanijih humorističnih serija na svijetu s osvojenih čak 18 Emmyja. Serija je krenula s emitiranjem krajem 90-tih godina, a radnja se odvija u New Yorku i temelji se na zgodama i nezgodama najboljih prijatelja, odvjetnika "Willa Trumana i dizajnerice interijera Grace Adler te njihovih osebujnih prijatelja.

Linker
27. travanj 2024 11:31